Ελευθερώθηκε ο Ομπόντο από τους απαγωγείς- «Απείλησε ότι θα με πυροβολήσει στο κεφάλι»

Ο Κρίστιαν Ομπόντο, αφέθηκε ελεύθερος από τους απαγωγείς του καθώς… δεν ήταν αυτός ο στόχος τελικά. Τι είπε ο 36χρονος Νιγηριανός για την περιπέτειά του.

Ελευθερώθηκε ο Ομπόντο από τους απαγωγείς- «Απείλησε ότι θα με πυροβολήσει στο κεφάλι»

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Κρίστιαν Ομπόντο, με την απαγωγή του (τη δεύτερη τα τελευταία χρόνια), καθώς αφέθηκε ελεύθερος. Ο 36χρονος παλαίμαχος και πρώην μέσος της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης είχε απαχθεί από τρεις δράστες το βράδυ της Κυριακής (15/11) φερόμενος ως μέλος πλούσιας οικογένειας πετρελαϊκών πόρων και έμεινε κλεισμένος στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου για τέσσερις ώρες.

Απήγαγαν τον παλιό παίκτη της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης Κριστιάν Ομπόντο στη Νιγηρία

Οι απαγωγείς άφησαν τον Νιγηριανό στη συνέχεια ελεύθερο καθώς δεν ήταν αυτός που έψαχναν.

«Με πήγαν υπό την απειλή όπλου σε διυλιστήρια κοντά στο σπίτι μου, με δεμένα τα μάτια και στο πίσω κάθισμα του ίδιου μου του αυτοκινήτου. Άρχισαν να με γρονθοκοπούν κι ένας από αυτούς με απείλησε ότι θα με πυροβολήσει στο κεφάλι αν δεν παραμείνω ήρεμος και σιωπηλός» εξιστόρησε αρχικά ο Κρίστιαν Ομπόντο και στη συνέχεια είπε:

«Σε εκείνο το σημείο τους εξήγησα ποιος είμαι και πιθανώς όχι εκείνος που έψαχναν. Ένας αναγνώρισε το όνομά μου ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή, τότε κατάλαβα ότι με μάζεψαν τυχαία και δεν ήμουν ο στόχος τους. Ήταν πολύ τραυματική εμπειρία διότι δεν ήταν ξεκάθαρα τα κίνητρα και το να υφίστασαι δεύτερη απαγωγή είναι πολύ σκληρό».