Απήγαγαν τον παλιό παίκτη της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης Κριστιάν Ομπόντο στη Νιγηρία

Θύμα απαγωγής έπεσε στην πατρίδα του ο Νιγηριανός πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης, Κρίστιαν Ομπόντο.

Απήγαγαν τον παλιό παίκτη της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης Κριστιάν Ομπόντο στη Νιγηρία

Για δεύτερη φορά στη ζωή του βίωσε τη δραματική εμπειρία μιας απαγωγής ο Νιγηριανός πρώην ποδοσφαιριστής Κρίστιαν Ομπόντο, ο οποίος είχε περάσει και από την Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης την περίοδο 2014-15 και του Απόλλωνα Σμύρνης τη σεζόν 2016-17.

Ο Ομπόντο απήχθη στην πόλη Γουάρι, όπου έχει γεννηθεί, της Νιγηρίας την Κυριακή (15/11). Ο 36χρονος παλαίμαχος αμυντικός μέσος μίλησε στο AFP, τονίζοντας ότι οι απαγωγείς του τον κατηγόρησαν για ένα χαμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Νιγηρίας με τη Σιέρα Λεόνε.

«Έσπρωξαν την κοπέλα μου έξω από το αυτοκίνητο. Προσευχόμουν και προσπαθούσα να κρατήσω μία συζήτηση μαζί τους. Μου είπαν να σιωπήσω και αν έβγαζα κάποιον ήχο θα με σκότωναν», αφηγήθηκε το θύμα.

Στη συνέχεια ανέφερε πώς κατάφερε να κερδίσει την ελευθερία του, καταλήγοντας: «Κοίταξα πίσω και όταν αισθάνθηκα ένα χαλάρωμα, έφυγα γρήγορα».

Ο Ομπόντο είχε απαχθεί και τον Ιούνιο του 2012 από ενόπλους, με την αστυνομία να τον διασώζει και να συλλαμβάνει τους απαγωγείς.