Μαραντόνα: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, οκτώ μέρες μετά την επέμβαση στο κεφάλι, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν για να συνεχίσει σπίτι του την ανάρρωση.

Μαραντόνα: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την επέμβαση στο κεφάλι του λόγω αιμορραγίας στο εγκέφαλο, ο Ντιέγκο Μαραντόνα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν για να συνεχίσει να αναρρώνει σπίτι του με την μεγάλη του κόρη στο πλευρό του, όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ.

Μάλιστα, ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου φέρεται να αποχώρησε από το νοσοκομείο μέσα σε ασθενοφόρο, όπως μαρτυρούν σχετικά στιγμιότυπα από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εκείνος που έδωσε την άδεια για να εγκριθεί το εξιτήριο ήταν ο Λεοπόλοντο Λούκε, ο οποίος μετά την επιτυχημένη επέμβαση είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία των δύο τους, μετά την επέμβαση με το μήνυμα: «Σου έδωσα τον λόγο μου και με εμπιστεύθηκες. Συνέχισε έτσι, σήμερα μαζί γιορτάζουμε αυτό το μεγάλο βήμα».

Ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, αποκάλυψε ότι συνεχίσει να λαμβάνει θεραπεία για την εξάρτησή του από το αλκοόλ, αφού ο Λούκε την Τρίτη (10/11) προειδοποίησε ότι ακόμα και μικρή ποσότητα αλκοολούχου ποτού στον οργανισμό του μπορεί να έχει αρνητική αντίδραση. Επιπλέον, για την περιπέτεια της υγείας του σχολίασε ότι: «Αυτό που πέρασε ο Ντιέγκο δεν ήταν μία επέμβαση ρουτίνας, είναι θαύμα που είναι ζωντανός. Πέρασε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας