«Ο Μαραντόνα είναι αλκοολικός»!

Η Ροθίο Ολίβα, πρώην σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και υποστήριξε πως ο «Ντιεγκίτο» είναι εξαρτημένος από το αλκοόλ

«Ο Μαραντόνα είναι αλκοολικός»!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα νοσηλεύεται σε κλινική της πόλης Λα Πλάτα και τα λόγια του θεράποντα ιατρού του Λεοπόλδο Ντούκε σκόρπισαν ένα πέπλο μυστηρίου:

«Ο Ντιέγκο είναι κακοδιάθετος. Είναι πεσμένος, δεν θέλει να μιλάει ούτε να τρώει. Του λείπουν οι γονείς του πολύ. Τα γενέθλια του ήταν μία ακόμα αφορμή για να ξύσει κάποιες πληγές που είχε. Η καρδιά του είναι ραγισμένη».

Κι όμως η πρώην σύντροφός του Ροθίο Ολίβα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής και έδωσε μια τελείως διαφορετική διάσταση για την υγεία και την γενικότερη κατάσταση στην οποία ζει τον τελευταίο καιρό ο Αργεντίνος σούπερ σταρ.

«Αν κάποιος πρέπει να πληρώσει για όλα αυτά, αυτή δεν είμαι εγώ, διότι δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Από τότε που χωρίσαμε δεν είχα την παραμικρή επαφή μαζί του. Πριν από ένα χρόνο ήταν ένας άλλος Ντιέγκο. Ο σημερινός Ντιέγκο δεν μπορεί καν να μιλήσει».

Στο νοσοκομείο ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Ολίβα προχώρησε ακόμα μεγαλύτερες αποκαλύψεις, που δείχνουν μία πολύ ανησυχητική εικόνα για την υγεία του Μαραντόνα: «Εδώ θα πούμε αλήθειες. Στις 9 Σεπτεμβρίου νοσηλεύτηκε ξανά για το ίδιο πράγμα. Έκανε ένα τριήμερο check-up.

Σήμερα είναι το ίδιο, αλλά αυτή τη φορά είναι χειρότερα από πριν. Αυτό που συμβαίνει είναι απλό. Νοσηλεύεται για 3-4 ημέρες, ενυδατώνεται, παίρνει βιταμίνες και παίρνει εξιτήριο.

Αυτό όμως δεν είναι λύση. Ο Ντιέγκο παίρνει υπνωτικά χάπια για να κοιμηθεί, αλλά το βασικό του πρόβλημα είναι το αλκοόλ, όλοι το ξέρουν αυτό. Ο Ντιέγκο συνεχίζει να πίνει αλκοόλ και όποιος δεν το παραδέχεται είναι ψεύτης. Πρέπει να παραδεχθεί τον εθισμό του στο αλκοόλ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας