Ολυμπιακός: Η πρώτη αντίδραση του Μπρούνο στον Ρέντη

Ο Μπρούνο βρέθηκε την Τρίτη (10/11) στην προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Πώς αντέδρασε μετά το θέμα της παρουσίας του στο παράνομο πάρτι. 

Ολυμπιακός: Η πρώτη αντίδραση του Μπρούνο στον Ρέντη

Το θέμα με το παράνομο πάρτι που βρέθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη κι ακόμα και χθες (10/11) γινόταν αναπαραγωγή από μεγάλα Μέσα του εξωτερικού.

Ο Μπρούνο ήταν ο ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο πάρτι και χθες πήγε στον Ρέντη για προπόνηση. Το ίδιο είχε κάνει και τη Δευτέρα (9/11) το πρωί, αλλά τότε η ομάδα απουσίαζε αφού είχε ρεπό. Χθες (10/11), ωστόσο, ήταν στο προπονητήριο οι εναπομείναντες και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Το μήνυμα του Ολυμπιακού με Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο

Ο Βραζιλιάνος μπακ στην πρώτη του επαφή με την ομάδα μετά το περιστατικό δεν έκανε την παραμικρή νύξη στους συμπαίκτες του ή στον προπονητή. Δεν μίλησε για το θέμα με κανέναν, ενώ ούτε και ο Μαρτίνς έκανε κάποια κουβέντα για το ζήτημα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η ιστορία έχει λήξει για τον Πορτογάλο προπονητή. Προφανώς και περιμένει να επιστρέψουν άπαντες στο αθλητικό κέντρο και είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να αφήσει το περιστατικό να περάσει τόσο απλά.