Το μήνυμα του Ολυμπιακού με Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο

Ο Ολυμπιακός τελείωσε άμεσα το θέμα που προέκυψε με Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους ότι δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές.

Το μήνυμα του Ολυμπιακού με Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο

Το γύρο της Ευρώπης κάνει η είδηση ότι ο Ολυμπιακός τιμώρησε τρεις ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι έδωσαν το παρών σε πάρτι εν μέσω καραντίνας. Οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν αντανακλαστικά στη συγκεκριμένη υπόθεση και έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών τους. Παράλληλα έκαναν γνωστό ότι θα τους επιβληθεί και το ανώτατο πρόστιμο που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.

Oλυμπιακός για το παράνομο πάρτι: «Ανώτατο πρόστιμο στους Μπρούνο, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο» (vids)

Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκαν οι Πειραιώτες τη συγκεκριμένη υπόθεση ήδη αναπαράγεται σε αρκετά Μέσα στο εξωτερικό. Ειδικά σε Γαλλία, Αγγλία και Πορτογαλία που είναι χώρες, οι οποίες ασχολούνται με τα νέα των "ερυθρόλευκων" λόγω του Champions League, η είδηση έχει πάρει διαστάσεις.

Ο Ολυμπιακός με την αντίδραση του έδειξε σοβαρότητα σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα και έδειξε ότι δεν έχει καμία διάθεση να "παίξει" με θέματα που αφορούν στην υγεία. Σε μία περίοδο που ο κόσμος βιώνει τη δεύτερη καραντίνα είναι τουλάχιστον ασόβαρο, αν όχι επικίνδυνο, ποδοσφαιριστές που αποτελούν πρότυπο για τη νεολαία να έχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την κατάσταση οι Πειραιώτες σκοπεύουν να στείλουν μήνυμα και στους υπόλοιπους ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές από τον σύλλογο. Αντίδραση φυσικά θα υπάρξει και από τον Πέδρο Μαρτίνς μόλις οι Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς επιστρέψουν στον Ρέντη από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες, ενώ με τον Μπρούνο θα έχει την ευκαιρία να τα πει σύντομα.