Θέμα και στην Γαλλία η αντίδραση Ολυμπιακού

Η «Εquipe» κάνει ειδική αναφορά στην απόφαση του Ολυμπιακού να δωρίσει στο ΕΣΥ τα χρήματα από το πρόστιμο στους παίκτες που μετείχαν στο πάρτι. 

Θέμα και στην Γαλλία η αντίδραση Ολυμπιακού

Η είδηση της συμμετοχής τριών παικτών του Ολυμπιακού στο πάρτι του ξενοδοχείου της Λ. Συγγρού αλλά και η αντίδραση της πειραϊκής ΠΑΕ για την επιβολή χρηματικής ποινής στους Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο με τα έσοδα από το πρόστιμο να διατίθενται στο Εθνικό Συστημα Υγείας έχει μεταδοθεί από ΜΜΕ στο εξωτερικό.

Oλυμπιακός για το παράνομο πάρτι: «Ανώτατο πρόστιμο στους Μπρούνο, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο» (vids)

Στην Γαλλία, μάλιστα, υπάρχει ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της «Εquipe» για το συμβάν, στο οποίο τονίζεται η απόφαση της ελληνικής ομάδας να τιμωρήσει αυστηρά και παραδειγματικά τους παίκτες της και να διαθέσει τα χρήματα από την ποινή που τους επέβαλλε στην προσπάθεια του κράτους για την καταπολέμηση των συνεπειών του κορονοϊού.

Αντίστοιχα ρεπορτάζ μεταδίδονται και σε άλλα ΜΜΕ που ασχολούνται με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, την ώρα που εκ των συγκεκριμένων παικτών οι Σεμέδο και Ραντζέλοβιτς έχουν κληθεί από τις εθνικές ομάδες των χωρών τους για τους αγώνες τους στο πλαίσιο του Nations League και των play off του EURO 2021 τις προσεχείς ημέρες.