Κλοπ - Γκουαρντιόλα: «Σκοτώνετε τους παίκτες - Η Premier League δεν καταλαβαίνει»

Έξαλλοι Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρντιόλα για το γεγονός ότι η Premier League είναι το μοναδικό πρωτάθλημα, που δεν επιτρέπονται οι πέντε αλλαγές.

Κλοπ - Γκουαρντιόλα: «Σκοτώνετε τους παίκτες - Η Premier League δεν καταλαβαίνει»

Τι δήλωσαν οι δύο προπονητές στο περιθώριο του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 1-1.

Γιούργκεν Κλοπ: «Μια ομάδα που παίζει την Τετάρτη το βράδυ δεν πρέπει να παίξει το επόμενο παιχνίδι της το Σάββατο το μεσημέρι. Αυτό δεν είναι δυνατό. Η Τότεναμ έπαιξε την Πέμπτη το βράδυ στο Λουντογκόρετς και έπαιξε σήμερα (Κυριακή) το μεσημέρι. Να παίξει Σάββατο ή Κυριακή, εντάξει, αλλά όχι το μεσημέρι. Σκοτώνετε τους παίκτες! Ξυπνάς και παίζεις. Είναι απαραίτητη μια ουσιαστική περίοδος αποθεραπείας. Οι διοργανωτές πρέπει να λύσουν αυτό το πρόβλημα».

Πεπ Γκουαρντιόλα: «Τραυματίστηκε ο δεξιός οπισθοφύλακας της εθνικής Αγγλίας (Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ). Πώς δεν καταλαβαίνουν ότι είναι διαφορετική από μια κανονική κατάσταση; Όλα τα πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο εκτός από αυτό - ίσως επειδή θέλει να είναι διαφορετικό - έχουν πέντε αλλαγές για να προστατεύσουν τους παίκτες, επειδή η κατάσταση είναι ασυνήθιστη. Εκπλήσσομαι. Δεν καταλαβαίνω. Πρόκειται για την προστασία παικτών. Η κατάσταση σήμερα είναι κρίσιμη και όλα τα πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο το βλέπουν, εκτός από εδώ. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς κέρδισε τον τίτλο του ΝΒΑ και μετά θα πάει διακοπές για δύο μήνες, τρεις μήνες. Αυτά τα παιδιά είχαν δύο εβδομάδες. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο Αρσέν Βενγκέρ λένε το ίδιο, τίποτα δεν άλλαξε. Θα αλλάξουν με τον Γιούργκεν, εμένα ή τον Όλε; Φυσικά και όχι. Ο ιός είναι εδώ. Όπως στη Γερμανία στην Ισπανία. Η εθνική ομάδα της Αγγλίας τώρα δεν μπορεί να παίξει με τον δεξιό της οπισθοφύλακα».