Ολυμπιακός: Νέα συμβόλαια σε Μασούρα, Ραντζέλοβιτς

Ο Ολυμπιακός «δένει» και ανταμείβει τους ποδοσφαιριστές που προσφέρουν στην ομάδα. Μασούρας και Ραντζέλοβιτς έχουν συμφωνήσει για νέα συμβόλαια με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Νέα συμβόλαια σε Μασούρα, Ραντζέλοβιτς

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος στον Ολυμπιακό είχαν ως βασικό τους στόχο να "δέσουν" ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας και θεωρούνται βασικά στελέχη και απαραίτητοι για το σύλλογο.

Ήδη η αρχή έχει γίνει με τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο έως το 2024. Και οι αποδοχές του Πορτογάλου στόπερ αυξήθηκαν σημαντικά, φτάνοντας στα χρήματα που του πρόσφερε η Μπενφίκα για να τον πάρει κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Οι Πειραιώτες, ωστόσο, δεν σταματούν εκεί τα νέα συμβόλαια. Μετά τον Σεμέδο εδώ και ημέρες υπάρχει συμφωνία με τον Γιώργο Μασούρα. Ο 26χρονος εξτρέμ είναι ένα από τα σημαντικά εργαλεία που έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς και έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση για συμβόλαιο έως το 2024. Μάλιστα οι αποδοχές του αυξήθηκαν αρκετά σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε τα προηγούμενα χρόνια.

Εκτός από τον Μασούρα και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς κάνει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος ακραίος επιθετικός έχει εξελιχθεί σημαντικά με την ερυθρόλευκη φανέλα και γι' αυτό στον Πειραιά θέλουν να τον ανταμείψουν. Το συμβόλαιο που έχει ολοκληρώνεται το 2023 και κάνει νέο έως το 2024 με πολύ αυξημένες αποδοχές.