Ήρθε για τον Ολυμπιακό ο Μπρούμα

Ο Μπρούμα βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό στον οποίο θα αγωνιστεί δανεικός για ένα χρόνο από την Αϊντχόφεν.

Ήρθε για τον Ολυμπιακό ο Μπρούμα

Ο Μπρούμα είναι ο ποδοσφαιριστής που επιλέχθηκε να καλύψει το κενό του Ντανιέλ Ποντένσε στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας συμφώνησαν με την PSV Αϊντχόφεν προκειμένου να αποκτήσουν τον ταλαντούχο Πορτογάλο με τη μορφή του δανεισμού.

Ο ποδοσφαιριστής τα μεσάνυχτα έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και για να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφή τους στους "ερυθρόλευκους". Ο Μπρούμα πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες, αφού πλέον ήταν ξεκάθαρο ότι στο ολλανδικό κλαμπ δεν θα έβρισκε θέση βασικού.

Συμφωνία Ολυμπιακού με Αϊντχόφεν και Μπρούμα! (vids)

Πλέον του παρουσιάζεται η ευκαιρία να παίξει στο Champions League και να απογειώσει ξανά την καριέρα του. Για τον δανεισμό του παίκτη υπήρξε οριστική συμφωνία την Παρασκευή το πρωί.

Έτσι στη συνέχεια άρον άρον έψαξε για εισιτήρια προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα να τελειώσει τη μεταγραφή του. Ο Μπρούμα βρισκόταν στο Τροντχάιμ με την αποστολή της Αϊντχόφεν για το παιχνίδι με τη Ρόζενμποργκ. Γύρισε στην Ολλανδία μάζεψε τα πράγματα του και έφυγε για τη χώρα μας.