Τιμωρία της Ρίο Άβε σε Ματέους Ρέις- Αρνήθηκε να αγωνιστεί για να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό

Ο Βραζιλιάνος μπακ Ματέους Ρέις θέλησε να πιέσει τη Ρίο Άβε για να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό και αρνήθηκε να αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι της, αλλά τον περιμένει τιμωρία.

Τιμωρία της Ρίο Άβε σε Ματέους Ρέις- Αρνήθηκε να αγωνιστεί για να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό

Τιμωρία περιμένει τον Ματέους Ρέις από τη διοίκηση της Ρίο Άβε. Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, ο παίκτης αρνήθηκε να αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του για το πρωτάθλημα, προκειμένου να πιέσει με τον τρόπο του την ομάδα για να τον αφήσει να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει συμφωνήσει.

Αυτή η ενέργειά του όμως, εκνεύρισε τον πρόεδρο της Ρίο Άβε Αντόνιο Σίλβα Κάμπος, ο οποίος προανήγγειλε την τιμωρία του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.

«Συναγερμός» με Ματέους Ρέις, δεν είναι ούτε στον πάγκο της Ρίο Άβε

«Τη μέρα του αγώνα αρνήθηκε να αγωνιστεί και δεν ανεχόμαστε τέτοια συμπεριφορά» ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Για μας ήταν μεγάλη έκπληξη. Ήμασταν σε διαπραγματεύσεις με μια ομάδα και ο ίδιος ήθελε να προχωρήσει πιο γρήγορα η διαδικασία.

Δεν ξέρω αν η στάση του είχε επηρεαστεί από κάποιον ή όχι. Εμείς θα αναλύσουμε την κατάσταση, γιατί αυτό που έκανε ήταν πολύ σοβαρό. Αποτελεί έλλειψη σεβασμού απέναντι στην ομάδα που του πρόσφερε τόσα και θα τον τιμωρήσουμε»!

Ολυμπιακός: Τελειώνει το «σίριαλ» με Ματέους Ρέις