Ολυμπιακός: Τελειώνει το «σίριαλ» με Ματέους Ρέις

Στην Πορτογαλία υπάρχει η αίσθηση ότι ο Ματέους Ρέις πιθανότατα θα παίξει το τελευταίο του ματς απόψε (27/9, 23.00) με τη φανέλα της Ρίο Άβε κόντρα στην Γκιμαράες και θα αναχωρήσει για Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Τελειώνει το «σίριαλ» με Ματέους Ρέις

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει “δείξει” τον υπ’ αριθμόν “ένα” στόχο του για το αριστερό άκρο της άμυνας, από τη στιγμή που ο Ζαϊντού επέλεξε την Πόρτο. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ματέους Ρέις. Ένα “σίριαλ” που κρατάει μίνιμουμ 25 μέρες, αλλά για να επιμένει ο Ολυμπιακός, πάει να πει ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει.

Τη μεταγραφή έχουν καθυστερήσει από τη μία οι ξαφνικές υψηλές απαιτήσεις του προέδρου της Ρίο Άβε (σ.σ. από εκεί που ήθελε 2,5 εκατομμύρια, τώρα ζητάει 3) και από την άλλη η πορεία της πορτογαλικής ομάδας στα προκριματικά του Europa League, διεκδικώντας πλέον την είσοδό της στους ομίλους.

Γνωστά είναι όλα αυτά... Πάμε πλέον στα “φρέσκα” νέα και τα όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες από την Πορτογαλία. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα υποστηρίζουν στην Ιβηρική, η υπομονή του Ολυμπιακού εξαντλείται και οι “ερυθρόλευκοι” πιέζουν για να κλείσουν τη μεταγραφή ακόμα και σήμερα το βράδυ ή το αργότερο έως την Τρίτη (29/9).

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον αφήσει έως την Πέμπτη (1/10) για να παίξει και κόντρα στην Μίλαν.

Σε γενικές γραμμές υπάρχει η αίσθηση ότι απόψε (27/9, 23.00), ο 25χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ πιθανότατα θα παίξει για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ρίο Άβε και πώς θα ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή του. Το κατά πόσο έχουν δίκιο οι Ίβηρες, θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Τα ίδια έλεγαν και την περασμένη εβδομάδα και τελικά ήταν λανθασμένη η πληροφορία τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει αρκετό καιρό υπομονή και θα κάνει ακόμα δύο-τρεις μέρες για τον Ματέους Ρέις, μιας και είναι επιλογή του Μαρτίνς.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα ενεργοποιήσει το “Plan B” με τον Λαρουσί της Λίβερπουλ ή με τον Ρεάπτσιουκ της Πάσος Φερέιρα. Φημολογείται ότι έχει πέσει στο τραπέζι και ο Ριμπέιρο της Νότιγχαμ, αλλά εξ αρχής έχει διαψευστεί.