«Συναγερμός» με Ματέους Ρέις, δεν είναι ούτε στον πάγκο της Ρίο Άβε

Ο Ματέους Ρέις δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Ρίο Άβε με την Γκιμαράες, ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν βρίσκεται ούτε καν στον πάγκο. Είναι ξεκάθαρα η «Νο1» επιλογή του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας. 

«Συναγερμός» με Ματέους Ρέις, δεν είναι ούτε στον πάγκο της Ρίο Άβε

Το πρωί της Κυριακής (27/9), η "A Bola" έγραφε ότι σήμερα ο Ματέους Ρέις ίσως έδινε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ρίο Άβε απέναντι στην Γκιμαράες, καθώς το πιθανότερο σενάριο ήταν να πάρει μεταγραφή, δίχως να κατονομάζει τον Ολυμπιακό.

Τελικά, ο 25χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, όχι μόνο δεν θα παίξει κόντρα στην Γκιμαράες, αλλά δεν βρίσκεται ούτε καν στον πάγκο. Αυτό λοιπόν φτάνει και περισσεύει, έτσι ώστε να αρχίσουν οι... ψίθυροι στα πορτογαλικά δημοσιογραφικά θεωρεία, ότι ο αποκλεισμός του από το παιχνίδι δεν είναι και τόσο «αθώος».

Ολυμπιακός: Τελειώνει το «σίριαλ» με Ματέους Ρέις

Ο Ολυμπιακός φυσικά τον έχει «Νο1» επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνάς του. Ωστόσο, επισήμως δεν προκύπτει κάτι, καθώς όλοι στο ερυθρόλευκο «στρατόπεδο» έχουν το μυαλό τους στον επαναληπτικό με την Ομόνοια στην Κύπρο (29/9, 22:00).

Ο αποκλεισμός του Ρέις πάντως από το αποψινό ματς της Ρίο Άβε (27/9, 23:00), είναι λογικό να βάζει σε υποψίες, μολονότι ότι και την περασμένη αγωνιστική ο Βραζιλιάνος είχε αποκλειστεί επίσης από την αποστολή για το ματς με την Τοντέλα, καθώς ο Μάριο Σίλβα τον ήθελε «φρέσκο» στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Λέτε να ισχύει και τώρα το ίδιο; Για να δούμε αν τελικά ο Ματέους Ρέις θα παίξει με τη Μίλαν την Πέμπτη (1/10) ή θα πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα...