Ντρέγκερ: Στα ίσα τον Μανέ, η ασίστ με Μπάγερν

Ξεχωριστές στιγμές από την καριέρα του Μοχάμεντ Ντρέγκερ που ενσωματώνεται στον Ολυμπιακό. 

Ντρέγκερ: Στα ίσα τον Μανέ, η ασίστ με Μπάγερν

Στα 24 χρόνια του ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ κάνει το βήμα στην καριέρα του αφήνοντας ένα μεγάλο πρωτάθλημα όπως το γερμανικό αλλά σε μικρομεσαίες ομάδες για να παίξει σε ένα μικρότερο πρωτάθλημα όπως το ελληνικό, σε μια ομάδα ωστόσο που του δίνει τη δυνατότητα να πανηγυρίσει τίτλους και να παίξει στο Champions League, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Ο διεθνής Τυνήσιος φουλ μπακ έχει κάνει σημαντική πορεία στο ξεκίνημα της καριέρας του παίζοντας στην Bundesliga με πιο «λαμπρή» ίσως στιγμή την ασίστ που είχε δώσει σε αγώνα της Πάτερμπορν σε βάρος της Μπάγερν στο περσινό πρωτάθλημα, βάζοντας ξανά στο παιχνίδι την πρώην ομάδα του. Η Μπάγερν είχε προηγηθεί με 3-0, αλλά με το γκολ που δημιούργησε ο Ντρέγκερ κι άλλο ένα στη συνέχεια, πήγε να γίνει μεγάλη ανατροπή. Τελικά οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν με 3-2.

Το πιο μεγάλο ματς μέχρι τώρα για τον Ντρέγκερ ήταν σε διεθνές επίπεδο. Όταν το περασμένο καλοκαίρι συμμετείχε με την Εθνική Τυνησίας στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Και έφτασε να διεκδικεί τη συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης από την Σενεγάλη. Παίζοντας σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στην παράταση, ο Ντρέγκερ αντιμετώπισε με μεγάλη επιτυχία τον Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ, ο οποίος ήταν το αριστερό εξτρέμ της Σενεγάλης σε εκείνον τον ημιτελικό. Ο Μανέ δεν είχε καταφέρει να γίνει απειλητικός κόντρα στον Ντρέγκερ, αλλά τελικά η Σενεγάλη με ένα αυτογκολ από τον Τυνήσιο στόπερ Ντίλαν Μπρον της Μετς στο 100΄είχε νικήσει με 1-0 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό, αφήνοντας τον Ντρέγκερ με την πίκρα του αποκλεισμού παρά την έξοχη προσπάθεια απέναντι στον Μανέ.

Αυτός ο ποδοσφαιριστής μπαίνει στον Ολυμπιακό ώστε να γίνει εναλλακτική επιλογή για τον Ραφίνια, αλλά επειδή μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ, να δώσει πιθανώς λύσεις σε κάποια μας ακόμη κι όταν είναι στην ενδεκάδα ο Βραζιλιάνος.