Ολυμπιακός: Διπλή προετοιμασία, διπλό πρόβλημα

Ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχνει τρόπους για να εμφανίσει καλό τον Ολυμπιακό χωρίς και με μεταγραφές. Σε τελικό και Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο...

Ολυμπιακός: Διπλή προετοιμασία, διπλό πρόβλημα

Δεν ήταν καλή η εικόνα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, στο φιλικό με τον Ατρόμητο, αλλά ποιός αλήθεια θα περίμενε κάτι περισσότερο αυτή την περίοδο;

Μαρτίνς: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση»

Ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να προετοιμάσει μια ομάδα χωρίς τις μεταγραφές για να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου και μία άλλη με τις μεταγραφές ώστε να είναι πανέτοιμη για τα play off του Champions League. Δεν είναι απλό, ειδικά όταν έλειπαν και τρεις βασικοί παίκτες με την Εθνική, ο Φορτούνης, ο Μπουχαλάκης και ο Μασούρας. Με τον Πορτογάλο να πηγαίνει στο 4-4-2 ως βασική δοκιμή και δεν αποκλείεται να το δούμε και στο Πανθεσσαλικό, τουλάχιστον σε κάποιο σημείο της αναμέτρησης.

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0: Τα highlights του φιλικού στο Περιστέρι με ντεμπούτο Ραφίνια (vid)

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Και δυστυχώς, επειδή ένας τελικός Κυπέλλου είναι πάντοτε βασικός στόχος νίκης για τον Ολυμπιακό, θα πρέπει η προτεραιότητα να δοθεί στην ετοιμότητα για τα ματς με τον Ερυθρό Αστέρα ή την Ομόνοια. Εκεί το διακύβευμα είναι ασφαλώς μεγαλύτερο.

Σίγουρα οι προπονήσεις των επόμενων ημερών, με την επιστροφή των διεθνών, θα είναι καθοριστικές. Όπως επίσης και η ένταξη του Πέπε στο σχέδιο δράσης πάρα πολύ σημαντική ενόψει Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός έχει δύο άμεσα μέτωπα μπροστά του, ο Μαρτίνς είναι λογικό να έχει προβλήματα και μπερδέματα, αλλά δεν είναι προπονητής που μπορεί να το βάλει εύκολα κάτω και να αφήσει στόχους να χάνονται.

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-0: Θέλει δουλειά ακόμα (vid)

Ο Ατρόμητος που νίκησε και ΑΕΚ και Ολυμπιακό στα φιλικά προετοιμασίας δείχνει μια πάρα πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Βέβαια ο Νταμίρ Κάναντι θυμάται πολύ καλά τα πρώτα του φιλικά στην Ελλάδα, στην πρώτη του θητεία στο Περιστέρι. Τότε που οι συντριβές ήταν... αδυσώπητες. Κι ξέρει καλά ότι αυτά δεν μετρούν ιδιαίτερα ως παράσημα, αλλά μόνον όταν τέτοιες νίκες έρχονται στα επίσημα.