Μαρτίνς: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση»

Στο περιθώριο της φιλικής ήττας του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο, ο Πέδρο Μαρτίνς επεσήμανε την ανάγκη απόκτησης ποδοσφαιριστών μετά τις αποχωρήσεις...

Μαρτίνς: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση»

Δοκιμές προκειμένου να βρει λύσεις μετά από απραξία περίπου πέντε εβδομάδων έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς όπως δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού με τον Ατρόμητο.

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-0: Θέλει δουλειά ακόμα (vid)

Στην έλλειψη αγωνιστικής δράσης για περίπου πέντε εβδομάδες και τις ελλείψεις που εμπόδισαν την ομάδα του να βρει την καλή της εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.

Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Το γκολ του Σάλομον για το 1-0 (vid)

Όπως τόνισε ο Πορτογάλος τα φιλικά προσφέρονται για δοκιμές και αυτό επιχείρησε να κάνει και στο Περιστέρι, προκειμένου να βρει τρόπους να καλύψει η ομάδα του τα κενά που άφησε η αποχώρηση ποδοσφαιριστών.

Ο Μαρτίνς επίσης αναφέρθηκε στην ανάγκη απόκτησης ποδοσφαιριστών μετά τις αποχωρήσεις ενώ σημείωσε ότι και τον τελικό Κυπέλλου θα τον αντιμετωπίσει ως ματς για να προετοιμάσει την ομάδα του για το φετινό πρωτάθλημα.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗ NOVA:

Για την εικόνα του αγώνα: "Η αλήθεια είναι πως απ' τον αγώνα με τη Γουλβς δεν είχαμε αγωνιστική δράση. Είναι πάρα πολύς ο καιρός. Πολλοί παίκτες πέρασαν 5-6 εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση. Σήμερα υπήρξαν πράγματα θετικά κι αρνητικά. Δεν μας άρεσε το πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα και καλύτερα πραγματα. Στο δεύτερο μέρος θυμίσαμε περισσότερο Ολυμπιακό, αλλά και πάλι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα. Είμαστε περισσότεροι ευχαριστημένοι απ' το δεύτερο διότι βελτιωθήκαμε".

Για το γεγονός πως πρέπει να κάνει κάποια αγωνιστικά τεχνάσματα ενόψει τελικού: "Γι' αυτό το λόγο χρησιμεύουν αυτά τα φιλικά, για να μπορέσεις να δοκιμάσεις πράγματα και να βρεις λύσεις. Ξέραμε ότι σήμερα θα έχουμε απουσίες, αφού υπάρχουν παίκτες που είναι στην Εθνική, αλλά και καινούργιοι παίκτες που δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Κατά τη διάρκεια των μεταγραφών χάσαμε κάποιους ποιοτικούς παίκτες και η αλήθεια είναι πως θέλουμε να βρούμε τρόπους να τους αντικαταστήσουμε".

Για το τι στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει το Κύπελλο: "Θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούμε και θα χρησιμοποιήσουμε (τον τελικό) ως ενα ακόμη παιχνίδι για την προετοιμασία ενόψει του πρωταθλήματος".

Για το αν περιμένει άμεσα περαιτέρω ενίσχυση: "Ναι, χρειαζόμαστε προσθήκες για να συμπληρώσουμε τα κενά των παικτών που αποχώρησαν".

Το video με τις δηλώσεις του Μαρτίνς