Ολυμπιακός: Είπε «όχι» στην πρόταση 6.5 εκ ευρώ της Μπενφίκα για Σεμέδο

Η Μπενφίκα έκανε πρόταση ύψους 6.500.000 ευρώ για την αγορά του Σεμέδο - Απάντησε αρνητικά ο Ολυμπιακός - Το συζητά στα 10.000.000 ευρώ.

Ολυμπιακός: Είπε «όχι» στην πρόταση 6.5 εκ ευρώ της Μπενφίκα για Σεμέδο

Η Μπενφίκα επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Η πορτογαλική ομάδα προσέφερε 6.500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για την αγορά του δυναμικού στόπερ. Παράλληλα, οι "αετοί" επεσήμαναν πως θα υπάρχει και σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του Πορτογάλου στόπερ στο μέλλον.

Γι΄αυτό «καίγεται» ο Ζεσούς για τον Σεμέδο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όμως, απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" θα μπουν σε διαδικασία να τον παραχωρήσουν, μόνο στο ενδεχόμενο που έρθει μία (αρκετά) υψηλότερη οικονομική πρόταση. Με ποιο ποσό; Με ένα που θα υπερβαίνει ή έστω που θα αγγίζει τα 10.000.000 ευρώ.

Η Μπενφίκα, βέβαια, ενημέρωσε τον Ολυμπιακό πως σύντομα θα επανέλθει με καλύτερη οικονομική πρόταση, καθώς ενδιαφέρεται "ζεστά" για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο παίκτης, πάντως, πιέζει από την πλευρά του, καθώς ναι μεν είναι ευχαριστημένος στην ομάδα του Πειραιά, αλλά θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του, εφόσον έχει παρουσιαστεί αυτή η ευκαιρία.