Γι΄αυτό «καίγεται» ο Ζεσούς για τον Σεμέδο

Η Μπενφίκα κάνει μεγάλη προσπάθεια να πάρει τον Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό γιατί ο προπονητής της τον θέλει σαν τρελός! 

Γι΄αυτό «καίγεται» ο Ζεσούς για τον Σεμέδο

Ιδανική λύση για την Μπενφίκα θεωρεί ο Ζόρζε Ζεσούς τον Ρούμπεν Σεμέδο, με το νέο τεχνικό της πορτογαλικής ομάδας να πιέζει για την απόκτηση του 26χρονου άσου από τον Ολυμπιακό. Με τις επαφές να είναι προχωρημένες, μέσω και της παρουσίας του μάνατζερ του παίκτη στην Αθήνα, καθώς είναι και ατζέντης του Πέπε.

Ο Ζεσούς θέλει κι άλλο στόπερ στην Μπενφίκα παρότι έχει αποκτήσει ήδη τον Γιαν Βερτόγκεν, με την επιλογή του Σεμέδο να είναι από την αρχή ψηλά στη λίστα του παρότι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη κοίταξε και για άλλους παίκτες από την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Ο Ζεσούς είχε τον Σεμέδο παίκτη στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας για ενάμιση χρόνο, από τον χειμώνα του 2016 έως το καλοκαίρι του 2017 και τον είχε χρησιμοποιήσει σε 48 αγώνες! Ανάμεσα σε αυτούς και στο Champions League εναντίον της Ρεάλ και της Ντόρτμουντ, όπως και στο Europa League κόντρα στην Λεβερκούζεν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία ο Ολυμπιακός ζητάει 10 εκ. ευρώ για τον Σεμέδο, ενώ η Μπενφίκα προσπαθεί να ρίξει την τιμή στο μισό διότι έκανε υποχώρηση στα δικαιώματα που είχε στον Πέπε και δε ζήτησε το ποσοστό μεταπώλησης που δικαιούται βάσει της συμφωνίας που είχε κάνει με την Γκιμαράες όταν της είχε δώσει τον 23χρονο μέσο που ήρθε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό. Αναμένονται εξελίξεις, με τους Πειραιώτες να κοιτάζουν ήδη άλλες λύσεις, όπως π.χ. τον Κριστιάν Λέμα που ανήκει σητν... Μπενφίκα, αλλά έχει δοθεί δανεικός στην Αργεντινή.