Ολυμπιακός: Χαλί το «Γ. Καραϊσκάκης» (pic)

Το fosonline.gr εξασφάλισε φωτογραφία από το «Γ. Καραϊσκάκης» και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ο αγωνιστικός χώρος είναι σε άριστη κατάσταση αυτή την εποχή.

Ολυμπιακός: Χαλί το «Γ. Καραϊσκάκης» (pic)

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε μεγάλη κουβέντα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ. Από τον Ολυμπιακό υπήρχαν έντονες αντιδράσεις για το γεγονός πως θα γινόταν ο τελικός με την ΑΕΚ σε έναν κακό χλοοτάπητα που έκρυβε πολλές παγίδες για τους ποδοσφαιριστές.

Το "Σπύρος Λούης" χθες έκλεισε για να γίνει η αντικατάσταση του χλοοτάπητα με την ελπίδα πως θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Αυτή την εποχή αν δεν γίνει η κατάλληλη συντήρηση του χλοοτάπητα τότε μπορεί να δημιουργηθεί ανεπανόρθωτη ζημιά.

Αλήθεια σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή την περίοδο ο χλοοτάπητας του "Γ. Καραϊσκάκης"; Είναι έτοιμος να φιλοξενήσει παιχνίδι; Το φαληρικό γήπεδο μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκλεισε αμέσως. Ξηλώθηκε ο χειμερινός χλοοτάπητας και έγινε αντικατάσταση με θερμόφυλο προκειμένου να μπορέσει να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες και να είναι σε καλή κατάσταση. Η αντίστροφη διαδικασία θα ακολουθηθεί στη διακοπή του Νοεμβρίου.

Το fosonline.gr εξασφάλισε φωτογραφία από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο αγωνιστικός χώρος του "Γ. Καραϊσκάκης". Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε είναι χαλί το φαληρικό γήπεδο και η ΕΠΟ θα μπορούσε ακόμη κι εκεί να κάνει τον τελικό όταν τον ορίσει, αφού πρόκειται για ένα ματς που θα γίνει χωρίς κόσμο.

Δείτε πως είναι τώρα το "Γ. Καραϊσκάκης"…