Μαγκουάιρ στο BBC: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου στην Ελλάδα» (vid)

Σοκαρισμένος με την περιπέτειά του στην Ελλάδα, δήλωσε ο Χάρι Μαγκουάιρ, σε συνέντευξή του στο BBC.

Μαγκουάιρ στο BBC: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου στην Ελλάδα» (vid)

O αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιέγραψε την άσχημη εμπειρία που είχε προ ημερών στη Μύκονο και μοιράστηκε τους φόβους που ένιωσε τη στιγμή του επεισοδίου για την καριέρα και τη ζωή του.

Μαγκουάιρ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει αποφασίσει αν θα τον πάψει από αρχηγό

Επίσης ανέφερε ότι δέχθηκε χτυπήματα στα πόδια, αλλά δεν αναφέρθηκε στις καταγγελίες της ΕΛ.ΑΣ., ότι προσπάθησε να χρηματίσει τους αστυνομικούς για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Μαγκουάιρ: Άσκησε έφεση κατά της ποινής του

Απόσπασμα των δηλώσεων του Μαγκουάιρ:

«Ήταν τρομερό να ακούς την απόφαση του δικαστηρίου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θεωρώ πως χρωστάω κάποια απολογία, σε κανέναν. Η απολογία είναι κάτι που πρέπει να κάνεις όταν είσαι λάθος. Εύχομαι να μη ζήσει κανείς αυτό που έζησα.

Μαγκουάιρ: Ο Σαουθγκέιτ τον «έκοψε» από την εθνική Αγγλίας - «Για το συμφέρον όλων...»

Είναι προφανές ότι όλη αυτή η ιστορία έχει φέρει σε δύσκολη θέση ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου. Μετανιώνω που έβαλα την ομάδα και τους οπαδούς σε όλο αυτό, όμως δεν έκανα κάτι λάθος.

Αυτή είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον Μαγκουάιρ

Βρέθηκα σε μια κατάσταση που μπορούσε να έχει συμβεί στον καθένα, οπουδήποτε. Με χτύπησαν πολύ στα πόδια, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Πανικοβλήθηκα και φοβήθηκα για τη ζωή μου, ένιωσα ότι τελείωσε η καριέρα μου. Προσπάθησα να ξεφύγω, αλλά είχα χειροπέδες χωρίς να γνωρίζω ποιοι ήταν αυτοί που με είχαν συλλάβει».