Μαγκουάιρ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει αποφασίσει αν θα τον πάψει από αρχηγό

Aνοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να «πάρει» το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Χάρι Μαγκουάιρ μετά την καταδίκη του από το δικαστήριο της Σύρου.

Μαγκουάιρ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει αποφασίσει αν θα τον πάψει από αρχηγό

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να διατηρήσει ως αρχηγό της τον Χάρι Μαγκουάιρ, και δεν θα προβεί σε καμιά κίνηση πριν ο διεθνής στόπερ βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, και τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Έντ Γούντγουορντ.

Αυτό ανέφερε σήμερα το Sky Sports, σημειώνοντας ότι η ετυμηγορία της ενοχής του για τρεις κατηγορίες από το δικαστήριο της Σύρου και η καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή, για το επεισόδιο της Μυκόνου, έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ αρχικά κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τους αγώνες του Nations League με την Ισλανδία και τη Δανία στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα, το ίδιο βράδυ και μετά τη γνωστοποίηση της δικαστικής απόφασης, ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ τον απέκλεισε από τις επιλογές του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σύμφωνα με το Sky Sports «αρκετό χρόνο για να συζητήσει μαζί με τον παίκτη το θέμα της αρχηγίας. Αυτό που σημειώνεται τώρα είναι ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι θα αφαιρεθεί η αρχηγία από τον Χάρι Μαγκουάιρ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τόσο υποστηρικτική όπως κάθε σύλλογος θα μπορούσε να είναι υπό αυτές τις συνθήκες. Όμως θα διεξαχθούν συνομιλίες και αυτό το θέμα σίγουρα δεν έχει κλείσει. Πολλά εξαρτώνται από τις συνομιλίες. Τότε, ίσως να ληφθεί απόφαση».