Φλαμένγκο: Οι αντιδράσεις των οπαδών για τον Ραφίνια (vid)

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των οπαδών της Φλαμένγκο που χάνουν τον Ραφίνια από τον Ολυμπιακό. Δείτε τον Βραζιλιάνο να τραγουδάει συνθήματα μαζί τους.

Φλαμένγκο: Οι αντιδράσεις των οπαδών για τον Ραφίνια (vid)

Ο Ραφίνια ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα και να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μπακ επιστρέφει στην Ευρώπη, αφού σάρωσε τους τίτλους και με τη Φλαμένγκο. Αν και στα 35 του χρόνια δείχνει δίψα για ποδόσφαιρο και νέες προκλήσεις.

Αντιπρόεδρος Φλαμένγκο: «Ο Ραφίνια πάει στον Ολυμπιακό»

Η απόφαση του Ραφίνια να αφήσει τη Φλαμένγκο για τον Ολυμπιακό προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών. Οι φίλοι του βραζιλιάνικου κλαμπ έχουν αντιδράσει πολύ άσχημα στο γεγονός πως η ομάδα τους χάνει τον Ραφίνια.

Ο ξεσηκωμός που έχει επικρατήσει στους οπαδούς είναι το βασικό που προβληματίζει τη διοίκηση της "Φλα" μετά το γεγονός ότι έχασε ένα πολύ βασικό της στέλεχος. Οι μεγάλες αντιδράσεις που έχουν προκληθεί οφείλονται κατά κύριο λόγο στο ότι εκτός από την ποιότητα του θεωρούν πως φεύγει ένας παίκτης ηγέτης.

Με τον Ραφίνια υπήρχε ένα ξεχωριστό δέσιμο. Τραγουδούσε μαζί τους, παθιαζόταν με τον κόσμο και ταυτιζόταν με την κερκίδα. Θεωρούν ακόμη ότι η Φλαμένγκο θα χάσει πολλά που δεν θα έχει την προσωπικότητα αυτού του σπουδαίου ποδοσφαιριστή. Το twitter έχει κατακλυστεί με βίντεο και με τον κόσμο να ευχαριστεί τον 35χρονο μπακ για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα.

Κάποιοι μάλιστα θυμούνται την περίπτωση του Αράο. Το καλοκαίρι του 2018 ο Ολυμπιακός είχε φτάσει πολύ κοντά να αποκτήσει τον χαφ της "Φλα", αλλά δεν τα κατάφερε με τον παίκτη να μένει στο Ρίο. Έτσι πολλοί τώρα έχουν να λένε πως "τότε δεν μας πήραν τον Αράο και τώρα μας πήραν τον Ραφίνια". Εκτός από τα προσόντα του ως ποδοσφαιριστής η προσωπικότητα του ήταν αυτό που έκανε μεγάλη διαφορά στον σύλλογο. Οι αντιδράσεις θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό αυτό που είχε γίνει στην Κωνσταντινούπολη όταν ο Βαλμπουενά άφησε τη Φενερμπαχτσέ για τον Ολυμπιακό.

Δείτε τον Ραφίνια να τραγουδάει με τους οπαδούς της Φλαμένγκο…