Αντιπρόεδρος Φλαμένγκο: «Ο Ραφίνια πάει στον Ολυμπιακό»

Ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ επιβεβαίωσε πριν λίγα λεπτά πως ο Ραφίνια τα βρήκε με τον Ολυμπιακό και φεύγει από την ομάδα του Ρίο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο σύλλογος του Ρίο αποχαιρέτισε τον παίκτη.

Αντιπρόεδρος Φλαμένγκο: «Ο Ραφίνια πάει στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να καλύψει το κενό του Ομάρ Ελαμπνελαουί με ένα μεγάλο όνομα και έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια καριέρα στην Ευρώπη και όχι μόνο. Στο πρόσωπο του Ραφίνια βρήκε όλα τα στοιχεία που ήθελε να βάλει στην ομάδα του.

Οι Πειραιώτες μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή κατάφεραν και απέσπασαν το "ναι" και πλέον τον ντύνουν στα ερυθρόλευκα. Η Φλαμένγκο έκανε μεγάλης προσπάθειες για να του αλλάξει γνώμη χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι. Ο 35χρονος μπακ αποδέχτηκε τη σπουδαία πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Τη μεγάλη μεταγραφή επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ, ο οποίος μίλησε στο επίσημο κανάλι στης Φλαμένγκο και επιβεβαίωσε πως ο Ραφίνια θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά

«Δέχθηκε μία πρόταση από Ελληνική ομάδα και ήδη έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας ότι πρόκειται να την αποδεχτεί. Η Φλαμένγκο σίγουρα δεν θα ήθελα να χάσει έναν τέτοιο αθλητή. Ο Ραφίνια έχει ακόμα πολλά να κατακτήσει στην καριέρα του. Είναι ένας παίκτης που μπαίνει στα 35 του και δέχθηκε μία πρόταση για πολυετές συμβόλαιο. Κατάλαβε πως πρέπει να φύγει από την Φλαμένγκο, μας το είπε και προσπάθησε να μας κάνει να καταλάβουμε ότι το ποσό είναι μεγάλο. Για αυτό επέλεξε να φύγει από την Φλαμένγκο επειδή ήθελε αυτό το νέο συμβόλαιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο σύλλογος του Ρίο αποχαιρέτισε τον 35χρονο μπακ με ανάρτηση που έκανε στα social media.