Ο ξεχωριστός Τσιμίκας και η Λίβερπουλ

Ο Κώστας Τσιμίκας παραμένει στη λίστα της Λίβερπουλ για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της.

Ο ξεχωριστός Τσιμίκας και η Λίβερπουλ

Από τα πιο… hot ονόματα στου ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Και μία από αυτές είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ η οποία παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Έλληνα μπακ.

Οι «κόκκινοι» θέλουν να αποκτήσουν έναν αριστερό μπακ προκειμένου να υπάρχει μία λύση πίσω από τον Άντριου Ρόμπερτσον. Στη λίστα του Γιούργκεν Κλοπ υπάρχουν αρκετά ονόματα με τον Τζαμάλ Λιούις της Νόριτς να μοιάζει το φαβορί, διότι είναι και μικρό το κόστος μίας τέτοιας κίνησης από τη Νόριτς που έχει υποβιβαστεί.

Γουλβς - Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι, ποιος περιγράφει, ποιος σχολιάζει και η ταυτόχρονη μετάδοση

Βέβαια στη λίστα της Λίβερπουλ παραμένει και ο Κώστας Τσιμίκας του Ολυμπιακού για τον οποίο έχουν συλλέξει τις καλύτερες πληροφορίες οι «κόκκινοι». Και νέα δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές έχουν στο… στόχαστρο τους τον Έλληνα διεθνή.

«Ο Τσιμίκας είναι η πιο ξεχωριστή περίπτωση, αλλά ο Λιούις δείχνει η πιο λογική επιλογή. Έχει εμπειρία στην Premier League και είναι διεθνής με τη Βόρεια Ιρλανδία, παρότι είναι 22 ετών», τονίζουν οι Άγγλοι στα πρόσφατα δημοσιεύματα τους.