Ο Κούγιας για τη μήνυση Μελισσανίδη: «Ψευδής καταμήνυση - Για όλα έχω αποδείξεις»

Ο Αλέξης Κούγιας πήρε θέση για τη μήνυση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Τόνισε πως είπε την αλήθεια, επισημαίνοντας ότι έχει για όλα αποδείξεις.

Ο Κούγιας για τη μήνυση Μελισσανίδη: «Ψευδής καταμήνυση - Για όλα έχω αποδείξεις»

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια στη δημοσιοποιηθείσα μήνυση της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη για το περιεχόμενο της συνέντευξης του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Θεσσαλονίκης και στον δημοσιογράφο Νίκο Πετρουλάκη είναι η εξής:

«Πληροφορήθηκα από διάφορα sites ότι ο Μελισσανίδης υπέβαλε εις βάρος μου μήνυση για τα όσα περιέγραψα ότι συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια και στο μέρος που αφορούν τον ίδιο και τους συνεργάτες του Γιάννη Παπαδόπουλο και Θωμά Μητρόπουλο.

Πιστεύω ο κ. Μελισσανίδης και οι νομικοί του σύμβουλοι να γνωρίζουν τι παθαίνεις όταν υποβάλλεις μια μήνυση σε κάποιον που έχει πει αλήθεια.

Το αδίκημα που διαπράττεις είναι η ψευδής καταμήνυση και η συκοφαντική δυσφήμηση. Όλα όσα είπα στον δημοσιογράφο κ. Πετρουλάκη είναι από την αρχή μέχρι το τέλος αλήθεια. Όποιος διαβάσει την ακριβή απομαγνητοφώνηση και τις αναφορές μου με ονοματεπώνυμο σε πρόσωπα και συμπεριφορές δεν θα βρει ούτε ένα ψέμα.

Για όλα έχω αποδείξεις. Είμαι βέβαιος ότι δεν διάβασαν την απομαγνητοφώνηση και παρασύρθηκαν από τους τίτλους των διαφόρων sites.

Τα υπόλοιπα στην Επιτροπή Δεοντολογίας, γιατί σήμερα σε λίγη ώρα αρχίζει ένα πολύ σημαντικό ματς που για τον μεν ιστορικό Πανιώνιο σημαίνει πολλά για την αγωνιστική επιβίωσή του και για εμάς δε, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας σημαίνει πάρα πολλά για την ηθική μας και τη διαφορετικότητα της μεγάλης ομάδος μας».