Κυκλοφορούν τα βιβλία «Φρούτα εποχής», «Στο καφενείο του Αιόλου» του Δημήτρη Στεφανάκη

Κυκλοφορούν αύριο (25/2) τα βιβλία του Δημήτρη Στεφανάκη, «Φρούτα εποχής»«Στο καφενείο του Αιόλου». Στις 6 το απόγευμα ο συγγραφέας θα βρίσκεται στον Ιανό για ένα ακόμη λογοτεχνικό απόγευμα.

Κυκλοφορούν τα βιβλία «Φρούτα εποχής», «Στο καφενείο του Αιόλου» του Δημήτρη Στεφανάκη

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου οι εκδόσεις Ακροβάτης επανεκδίδουν το πρωτόλειό του «Φρούτα εποχής» είκοσι χρόνια ακριβώς μετά την πρώτη τους έκδοση και ταυτόχρονα παρουσιάζουν στο ελληνικό κοινό το ανέκδοτο στη γλώσσα μας μυθιστόρημα «Στο καφενείο του Αιόλου».

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, επίσημη μέρα κυκλοφορίας των δύο βιβλίων του Δημήτρη Στεφανάκη, ο συγγραφέας θα βρίσκεται στον Ιανό στις 6 το απόγευμα, σ’ ένα ακόμα «λογοτεχνικό απόγευμα» με τίτλο «Αρχή και τέλος στα μυθιστορήματα». Ταυτόχρονα θα μοιραστεί τη χαρά της έκδοσης με όσους βρεθούν κοντά του.

Ήταν είκοσι χρόνια πριν όταν οι εκδόσεις Ωκεανίδα κυκλοφόρησαν στη σειρά «Πρώτη εμφάνιση» το μυθιστόρημα του Δημήτρη Στεφανάκη «Φρούτα εποχής». Πρόκειται για ένα βιβλίο το οποίο όπως εξομολογείται ο συγγραφέας περιέφερε από εκδοτικό σε εκδοτικό για μια ολόκληρη δεκαετία.

Την άνοιξη του 2018 κυκλοφόρησε στη Γαλλία το μυθιστόρημά του «Στο καφενείο του Αιόλου» απευθείας στα Γαλλικά.