Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Σε ποια κανάλια θα δούμε Γκλάντμπαχ-Ουνιόν, Πάντερμπορν-Ντόρτμουντ και ταινίες

Γκλάντμπαχ-Ουνιόν, Πάντερμπορν-Ντόρτμουντ και ταινίες στο τηλεπτικό πρόγραμμα - Σε ποια κανάλια θα τα δούμε, σήμερα Κυριακή 31 Μαΐου (31/5).

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Σε ποια κανάλια θα δούμε Γκλάντμπαχ-Ουνιόν, Πάντερμπορν-Ντόρτμουντ και ταινίες

Συνέχεια στη Bundesliga και τη Bundesliga 2 και τηλεοπτικό πρόγραμμα με πολλά ματς αλλά και αρκετές ταινίες σε διάφορα κανάλια.

Για τη Bundesliga θα δούμε Γκλάντμπαχ - Ουνιόν Βερολίνου και Πάντερμπορν - Ντόρτμουντ.

Για τη Bundesliga 2 έχουμε Αμβούργο - Βέχεν Βίζμπαντεν και Ντινάμο Δρέσδης - Στουτγκάρδη.

Αγίου Πνεύματος 2020: Πότε πέφτει -Τι θα γίνει με τα σχολεία -Ποιοι εργάζονται -Οι επόμενες αργίες

Όσον αφορά τις ταινίες, Στις 21:15 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Εξολοθρευτής: Γένεσις». Από ένα μέλλον όπου, μετά την καταστροφή, οι άνθρωποι καταφέρνουν να νικήσουν τελικά τις μηχανές, ο αρχηγός τους Τζον Κόνορ στέλνει το πρωτοπαλίκαρό του Κάιλ Ρις στο Λος Άντζελες του 1984 για να προστατεύσει τη μητέρα του και να σώσει το αύριο.

Ταινίες στην τηλεόραση (31/5): Εξολοθρευτής, Πειρατές της Καραϊβικής, Σάκος με κόκαλα

Στις 22:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής». Ο Μπαρμπαρόσα μαζί με την Ελίζαμπεθ και τον Γουίλ κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να ελευθερώσουν τον Τζακ Σπάροου από την παγίδα που του έστησε ο δυσοίωνος καπετάνιος Ντέιβι Τζόουνς. Αφού τα καταφέρουν, συσπειρώνουν τις δυνάμεις τους με όλους τους αρχιπειρατές του κόσμου προκειμένου να ξεμπερδέψουν οριστικά με τους αιώνιους εχθρούς τους.

Δέκα λεπτά πριν τις έντεκα το Mega θα προβάλει την ταινία «Σάκος με κόκαλα». Tο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κινγκ, «Bag of Bones» παίρνει σάρκα και οστά σε μια στοιχειωμένη ερωτική ιστορία. Πρωταγωνιστής είναι ένας πετυχημένος συγγραφέας ο οποίος μετά το θάνατο της γυναίκας έρχεται αντιμέτωπος με ένα συγγραφικό «σοκ» και δεν μπορεί να γράψει ούτε μια λέξη.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα ΕΔΩ