Ταινίες στην τηλεόραση (31/5): Εξολοθρευτής, Πειρατές της Καραϊβικής, Σάκος με κόκαλα

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (31/5): Εξολοθρευτής, Πειρατές της Καραϊβικής, Σάκος με κόκαλα

Στις 21:15 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Εξολοθρευτής: Γένεσις». Από ένα μέλλον όπου, μετά την καταστροφή, οι άνθρωποι καταφέρνουν να νικήσουν τελικά τις μηχανές, ο αρχηγός τους Τζον Κόνορ στέλνει το πρωτοπαλίκαρό του Κάιλ Ρις στο Λος Άντζελες του 1984 για να προστατεύσει τη μητέρα του και να σώσει το αύριο.

Στις 22:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής». Ο Μπαρμπαρόσα μαζί με την Ελίζαμπεθ και τον Γουίλ κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να ελευθερώσουν τον Τζακ Σπάροου από την παγίδα που του έστησε ο δυσοίωνος καπετάνιος Ντέιβι Τζόουνς. Αφού τα καταφέρουν, συσπειρώνουν τις δυνάμεις τους με όλους τους αρχιπειρατές του κόσμου προκειμένου να ξεμπερδέψουν οριστικά με τους αιώνιους εχθρούς τους.

Δέκα λεπτά πριν τις έντεκα το Mega θα προβάλει την ταινία «Σάκος με κόκαλα». Tο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κινγκ, «Bag of Bones» παίρνει σάρκα και οστά σε μια στοιχειωμένη ερωτική ιστορία. Πρωταγωνιστής είναι ένας πετυχημένος συγγραφέας ο οποίος μετά το θάνατο της γυναίκας έρχεται αντιμέτωπος με ένα συγγραφικό «σοκ» και δεν μπορεί να γράψει ούτε μια λέξη.

Μάλιστα, ενώ δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά, όταν πέθανε η γυναίκα του ανακαλύπτει πως ήταν έγκυος αλλά δεν του το είχε πει. Τέσσερα χρόνια μετά δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό της και εξακολουθεί να μην έχει καταφέρει να γράψει κάτι. Τελευταία, ταλαιπωρείται από φρικτούς εφιάλτες που σχετίζονται με το παλιό του εξοχικό σπίτι στη λίμνη, σε μια απομακρυσμένη περιοχή στο Μέιν, στο Σάρα Λαφς.

Αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τους φόβους και τους εφιάλτες του, μετακομίζει πίσω στο ίδιο σπίτι, που οι ντόπιοι αποκαλούν «Το Γέλιο της Σάρα». Εκεί αντί για ηρεμία θα έρθει αντιμέτωπος με ακόμα μεγαλύτερες και ζωντανές προκλήσεις που θα στοιχειώσουν την καθημερινότητά του.

Πρωταγωνιστεί σε μια οικογενειακή ιστορία όπου θα προσπαθήσει να προστατέψει μια νεαρή χήρα και την κόρη της από την επιρροή του Μαξ Ντέβορ ,ενός πανίσχυρου και κακόβουλου άντρα. Το μυστήριο του Σάρα Λαφς εγκυμονεί κινδύνους και ζωντανούς εφιάλτες αλλά μέσα από αυτό το πεδίο δράσης ο Μάικλ Νούναν επανακτά τη συγγραφική του ικανότητα. Τι θα συμβεί τελικά στο αινιγματικά «ήρεμο» σπίτι στη λίμνη;

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.