Ταινίες στην τηλεόραση (18/5): Το τελευταίο τρένο για τη Γιούμα, Ο προστάτης, Μυστηριώδης εξαφάνιση

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (18/5): Το τελευταίο τρένο για τη Γιούμα, Ο προστάτης, Μυστηριώδης εξαφάνιση

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Το τελευταίο τρένο για τη Γιούμα». Ο Νταν Έβανς, βετεράνος του Εμφυλίου, δουλεύει σκληρά τη γη του και προσπαθεί να ξεφύγει από τα χρέη. Έναντι αμοιβής, δέχεται να συμμετάσχει στο απόσπασμα το οποίο θα συνοδεύσει τον παράνομο Μπεν Γουέιντ ως το σιδηροδρομικό σταθμό, απ' όπου θα μεταφερθεί στο δικαστήριο της Γιούμα.

Μία ώρα μετά ο Alpha θα δείξει την ταινία «Ο προστάτης». Ένας πρώην αστυνομικός και νυν παλαιστής, κατατρεγμένος από τη ρώσικη μαφία, θα εναποθέσει την τελευταία του ελπίδα στη δωδεκάχρονη αριθμομνήμονα Μέι, η οποία εργάζεται για την κινεζική Τριάδα και καταδιώκεται από διεφθαρμένους αστυνομικούς και έναν πολυεθνικό στρατό νονών.

Τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Μυστηριώδης εξαφάνιση». Πιστεύοντας πως η αδερφή της έχει πέσει θύμα του serial killer που είχε απαγάγει και την ίδια, η Τζιλ αποφασίζει, καθώς η αστυνομία δυσπιστεί, να δράσει μόνη της προτού είναι πολύ αργά.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα