Ταινίες στην τηλεόραση (6/5): Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού, Αλί, Blade Runner

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (6/5): Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού, Αλί, Blade Runner

Πολλές και ποιοτικές οι τηλεοπτικές επιλογές της Τετάρτης (6/5), με πρώτη χρονικά την κλασική ταινία «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και Οι Κυνηγοί Της Χαμένης Κιβωτού» (Raiders of the Lost Ark, 1981) που προβάλλεται στις 21:00 από το OPEN TV. Ο Ιντιάνα Τζόουνς (Χάρισον Φορντ), παρέα με μια όμορφη σύντροφο, συγκρούεται με Γερμανούς πράκτορες για ν' αποκτήσει την κρυμμένη σε μια αρχαία αιγυπτιακή πόλη κιβωτό του Νώε, που χαρίζει τη δύναμη στον κάτοχό της.

Στις 22:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε στον ALPHA το βιογραφικό δράμα «Σοκ και Δέος» (Shock and Awe, 2017), με All-Star καστ που απαρτίζουν οι Γούντι Χάρελσον, Τόμι Λι Τζόουνς, Τζέσικα Μπιλ, Τζέιμς Μάρσντεν, Μίλα Γιόβοβιτς και Ρομπ Ράινερ. Η ταινία ξετυλίγει την πραγματική ιστορία μιας ομάδας δημοσιογράφων, η οποία το 2003 ήταν η πρώτη που αμφισβήτησε την επίσημη αιτιολογία πίσω από την απόφαση του τότε προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, για εισβολή των αμερικανικών στρατευμάτων στο Ιράκ.

Επόμενη επιλογή είναι το «Στο τέλος του δρόμου» (The Place Beyond the Pines, 2012) από το STAR στις 23:15. Ένας μοτοσικλετιστής κασκαντέρ (Ράιαν Γκόσλινγκ) μετατρέπεται σε ληστή τραπεζών για να συντηρήσει την οικογένειά του. Σε μία από τις απόπειρές του καταδιώκεται από έναν νεαρό αστυνομικό (Μπράντλεϊ Κούπερ), με τον οποίο θα έρθει σε μοιραία αντιπαράθεση.

Με διαφορά 15 λεπτών (23:30) μπορείτε να προτιμήσετε το βιογραφικό δράμα «Αλί» (Ali, 2001) στο OPEN TV. Ο Γουίλ Σμιθ, σε μια ερμηνεία που προτάθηκε για Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου, συνεπικουρούμενος από τους Τζέιμι Φοξ και Τζον Βόιτ (προτάθηκε για Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου στο ίδιο φιλμ), υποδύεται ίσως τον καλύτερο πυγμάχο βαρέων βαρών όλων των εποχών, τον Μοχάμεντ Αλί, εστιάζοντας στην ταραχώδη περίοδο της ζωής του μεταξύ του 1964 και του 1974.

Για τους... νυχτερινούς τύπους, υπάρχει μία ακόμη κλασική ταινία, επίσης με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ, που προβάλλεται στις 02:15 από το STAR. Ο λόγος για το «Blade Runner» (1982), όπου ένας αστυνομικός ειδικού σώματος αναλαμβάνει την εξόντωση τεσσάρων ανδροειδών, τα οποία ήλθαν στη Γη με σκοπό να συναντήσουν τον επιστήμονα που τα δημιούργησε.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.