Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Σε ποια κανάλια θα δούμε Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Ατρόμητος - Άρης

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Ατρόμητος - Άρης και πολλοί ακόμα αγώνες στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Σε ποια κανάλια θα δούμε τα ματς.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Σε ποια κανάλια θα δούμε Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Ατρόμητος - Άρης

Αγωνιστική δράση σήμερα εντός και εκτός συνόρων με σπουδαίους αγώνες να περιλαμβάνονται στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Μεταξύ άλλων ξεχωρίζει Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο βόλεϊ για το League Cup Νίκος Σαμαράς. Είναι ο πρώτος τελικός μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη.

Ο Ολυμπιακός είναι ο πολυνίκης του θεσμού με 6 τίτλους σε 8 διοργανώσεις. Oι «ερυθρόλευκοι» είναι πρωτοπόροι στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με 32 βαθμούς, έναντι 29 του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αρχηγός αποστολής της ομάδας του τριφυλλιού θα είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Το Ατρόμητος - Άρης

Στο ποδόσφαιρο, εντός συνόρων έχουμε την αναμέτρηση για το Κύπελλο, Ατρόμητος - Άρης. Πρόκειται για τη ρεβάνς του 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δίχως τους Μπράουν Ιντέγε, Μάρτιν Τόνσο και Νίκολας Μαρτίνες ταξίδεψε για την Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης (12/2) η αποστολή του Άρη.

Η αποστολή λοιπόν της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το παιχνίδι στο «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου» είναι η εξής: Κουέστα, Τσιλιγγίρη, Ρόουζ, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσόν, Γκάμα, Ντιγκινί, Ματίγια, Μαντσίνι, Σάσα, Μπα, Κόρχουτ, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήση, Φετφατζίδη και Μπακούτση.

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Τετάρτης (12/2) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Ατρόμητου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάβββας Παντελίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, την οποία αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Μέγιερι, Στρούγγης, Βέλλιος, Ρισβάνης, Νάτσος, Ανδρούτσος, Μανούσος, Κατράνης, Μάντσον, Κιβρακίδης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Γούτας, Χαρίσης, Ραμπέγιο, Ρονάλντο, Μανδάς, Μπαένα, Νταβιώτης, Γιακουμάκης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκάλο και Ντε Πο που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό, ο Καχίλα που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Ούμπιδες που ζήτησε άδεια λόγω ασθένειας του μικρότερου γιου του που νοσηλεύεται στο Ιατρικό Αθηνών και έπρεπε να είναι μαζί με την οικογένεια του.

Ήδη από χθες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ καθώς απέκλεισαν Λαμία και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Κύπελλο σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο

Εκτός συνόρων, στο μπάσκετ, για το ACB Copa del Rey 2020 στην Ισπανία θα παίξουν Μπαρτσελόνα - Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης - Μπιλμπάο.

Στο βόλεϊ για το CEV Champions League Ανδρών παίζουν Τρεντίνο - Τσιβιτανόβα

Στο ποδόσφαιρο, στην Ισπανία για το Κύπελλο Ισπανίας θα δούμε Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μιράντες. Στη Γαλλία, για το Κύπελλο θα παίξουν Επινάλ - Σεντ Ετιέν.

Φυσικά, στο τηλεοπτικό πρόγραμμα υπάρχει και NBA με τον αγώνα Μπόστον Σέλτικς - Λος Άντζελες Κλίπερς.

Δείτε, αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα, ΕΔΩ.