The Nurse: Η νέα σειρά του Netflix θα σας διηγηθεί μια συγκλονιστική ιστορία (vid)

Η νέα σειρά του Netflix με τίτλο «The Nurse» βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

The Nurse: Η νέα σειρά του Netflix θα σας διηγηθεί μια συγκλονιστική ιστορία (vid)

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από τη νέα μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων ονόματι The Nurse. Ένα σόου που βασίζεται σε αληθινή ιστορία από το βραβευμένο βιβλίο του Kristian Corfixen, “The Nurse: The True Story Behind One of Scandinavia's Most Notorious Criminal Trials”.

Στο σόου θα δείτε τους Josephine Park (Baby Fever, Darkness: Those Who Kill, The Investigation), Fanny Bernth (Ride Upon the Storm, The New Nurses, Dicte), Amalie Lindegård (Baby Fever), Peter Zandersen (Borgen) και Dick Kaysø (Unit One). Το The Nurse επικεντρώνεται σε μία νοσοκόμα που καταδικάστηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι πληροφορίες για την πλοκή της σειράς είναι ελάχιστες αυτή τη στιγμή, αλλά η υπόθεση διαδραματίζεται στα περίχωρα της Δανίας και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Nykøbing Falster. Η Fanny Bernth είναι το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης και θα υποδυθεί την Pernille Kurzmann, η οποία ξεκίνησε να εργάζεται ως νοσοκόμα, αλλά καθώς οι μέρες περνούν αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτό το νοσοκομείο. Το The Nurse θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer παρακάτω.