Οι τελικοί των Europa League και Conference League στην ΕΡΤ

Ραντεβού στην ΕΡΤ για τους τελικούς των Europa League και Conference League, Άιντραχτ Φρανκφούτης-Ρέιντζερς και Ρόμα-Φέγενορντ

Οι τελικοί των Europa League και Conference League στην ΕΡΤ

Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, σε απευθείας μετάδοση από τη Σεβίλλη, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν τη διεκδίκηση του τροπαίου από την ΕΡΤ1. Αντίπαλες η γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που φτάνει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό έπειτα από 42 χρόνια, και η σκωτζέζικη Ρέιντζερς που φιλοδοξεί να κατακτήσει το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο έπειτα από το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1972.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 και στην περιγραφή θα είναι οι Γιώργος Χαϊκάλης και Βασίλης Μπακόπουλος.

Νωρίτερα, στις 21:00 ο Ιωσήφ Νικολάου θα παρουσιάσει την pre-game εκπομπή με όλα τα τελευταία νέα ενόψει του τελικού, ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στις 00:30, έχει προγραμματιστεί post game εκπομπή, με τον σχολιασμό του αποτελέσματος, τις συνεντεύξεις και το ρεπορτάζ του αγώνα.

Την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, δύο ιστορικές ευρωπαϊκές ομάδες, η ιταλική Ρόμα και η ολλανδική Φέγενορντ φιλοδοξούν να κατακτήσουν το πρώτο τρόπαιο της νέας διοργάνωσης της UEFA, στον τελικό που διεξάγεται στα Τίρανα.
Η σέντρα του αγώνα έχει προγραμματιστεί στις 22:00 και στην περιγραφή του αγώνα που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 θα είναι οι Γιώργος Χαϊκάλης και Βασίλης Μπακόπουλος.

Η τηλεοπτική δράση αρχίζει στις 21:00 με την pre-game εκπομπή σε παρουσίαση του Ιωσήφ Νικολάου και θα ολοκληρωθεί στις 01:30 με την post game εκπομπή που θα ακολουθήσει τον τελικό και την απονομή του τροπαίου.

Οι τελικοί των Europa League και Conference League θα μεταδοθούν και από το ERTFLIX.