Oι TOP-5 νέες σειρές στο Netflix

Αυτές είναι οι πέντε νέες σειρές του Netflix με μία σεζόν που ξεχωρίζουν στην πλατφόρμα - Γεμάτες μυστήριο και ίντριγκα. 

Oι TOP-5 νέες σειρές στο Netflix

1) Η ανατομία ενός σκανδάλου (7.1 - IMDB)

Υπόθεση: Ο Τζέιμς Γουάιτχαουζ (Rupert Friend – Homeland, Hitman Agent 47) είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς πολιτικούς του κυβερνώντος κόμματος στην Αγγλία. Είναι παντρεμένος με την γοητευτική Σόφι (Sienna Miller – 21 Bridges) και έχουν δύο παιδιά. Την φαινομενικά ευτυχισμένη ζωή του ζευγαριού, θα διαταράξει ένα σκάνδαλο. Ο Τζέιμς είχε ερωμένη την γραμματέα του για ένα διάστημα 5 μηνών! Το χειρότερο όμως είναι πως εκείνη πλέον τον κατηγορεί για βιασμό και η υπόθεση θα καταλήξει στα δικαστήρια.

Παρόλο που η Σόφι θα προσπαθήσει να δεχτεί ότι έγινε και να στηρίξει τον άντρα της, η υπόθεση θα μπλέξει όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα μυστικά του παρελθόντος. Παράλληλα, βλέπουμε την ζωή της δικηγόρου Κέιτ Γούντκροφτ (την υποδύεται η Michelle Dockery, γνωστή και από το Downton Abbey). Μία γυναίκα πολύ επιτυχημένη στην δουλειά της, η οποία όμως είναι τόσο αφοσιωμένη σε όλο αυτό που έχει αφήσει την προσωπική της ζωή. Θα αναλάβει την καταγγέλουσα και θα δείξει υπερβάλλοντα ζήλο για δικούς της λόγους.

2) Οι ηττημένοι (7.0 - ΙMDB)

Υπόθεση: Η πρωτότυπη σειρά θρίλερ που εμπνεύστηκε από γεγονότα της πραγματικής ζωής με τίτλο «Οι ηττημένοι» βρίσκεται στο τοπ 10 του ελληνικού Netflix και ξεχωρίζει προσφέροντας μια συναρπαστική αφήγηση του χάους στο Βερολίνο καθώς οι Σύμμαχοι αναζητούσαν την εξουσία εκεί στον απόηχο του πολέμου.

Το 1946 στο Βερολίνο, ένας Αμερικανός αστυνομικός ψάχνει τον εξαφανισμένο αδερφό του, ενώ βοηθά μια νέα Γερμανίδα αστυνομικό να πολεμήσει το βίαιο έγκλημα στην πόλη. Η σειρά «Οι ηττημένοι» στο Netflix προσπαθεί να δείξει πώς ήταν τα πράγματα στο Βερολίνο αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με τις συμμαχικές δυνάμεις να αγωνίζονται για τον έλεγχο, ενώ οι πολίτες υπέφεραν από τη φτώχεια, την πείνα, την έλλειψη στέγης και την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα. θα μπορούσαμε να πούμε ότι καταφέρνει να μας δώσει αυτή τη ματιά, ειδικά σε ό,τι αφορά την αστυνομική δύναμη που δημιουργήθηκε από τους πολίτες και συνήλθε στο μεταπολεμικό κενό των αρχών.

3) Οι κληρονόμοι της γης (7.1 - ΙMDB)

Υπόθεση: Η μικρή οθόνη τα τελευταία χρόνια έχει πάρει σταθερά ανοδική πορεία, με το Netflix φυσικά να έχει πολλές νέες σειρές, με μια όμως αυτό αυτές, το Ισπανικό Οι Κληρονόμοι της Γης να έχει ενδιαφέρον και προοπτικές για κάτι καλό.Η Ισπανική σειρά εκτυλίσσεται στη Βαρκελώνη στα τέλη του 14ου αιώνα και αφηγείται την ιστορία του νεαρού Hugo ενός 12χρονου αγοριού του οποίου ο πατέρας που ήταν ναυτικός έχει πεθάνει.

Τον περισσότερο χρόνο του τον περνά στους δρόμους, ενώ εργάζεται στα ναυπηγεία χάρη στη γενναιοδωρία ενός από τους πιο σεβαστούς άνδρες της πόλης, του Arnau Estanyol και όνειρο του είναι να γίνει τεχνίτης ναυπηγικής, αν και η μοίρα του είναι αβέβαιη. Η ζωή του Hugo δεν είναι εύκολη, είναι ένα πολύ μοναχικό αγόρι και η μητέρα του αναγκάζεται να απομακρυνθεί από αυτόν, αλλά έχει την υποστήριξη και την προστασία του σεβαστού γέρου Arnau Estanyol. Το όνειρo του να γίνει ναυπηγός θα ναυαγήσει όταν η οικογένεια Puig, ένθερμος εχθρός του μέντορα του, εκμεταλλευτεί τη θέση του ενώπιον του νέου βασιλιά για να εκτελέσει μια εκδίκηση που χρόνια επιζητούσαν.

4) Σημαδεμένη καρδιά (6.2 - ΙΜDB)

Yπόθεση: Αποφασισμένος να εκδικηθεί την οργάνωση εμπορίας οργάνων που δολοφόνησε τη σύζυγό του, ένας άντρας ερωτεύεται τη γυναίκα στην οποία μεταμοσχεύθηκε η καρδιά της.

5) Κράτα γερά (ΙΜDB - 6.4)

Υπόθεση: Όταν ένας νεαρός άνδρας χάνεται λίγο μετά το θάνατο του φίλου του, η ζωή σε ένα κλειστό, ευκατάστατο προάστιο της Βαρσοβίας καταρρέει σιγά σιγά, αποκαλύπτοντας μυστικά και ψέματα. Σε σκηνοθεσία των Michał Gazda και Bartosz Konopka, αυτό το πολωνικό σόου υπόσχεται να σας κρατήσει κολλημένους στις οθόνες σας, μιας και θα είναι γεμάτο σασπένς, ενώ θα είναι παράλληλα “ντυμένο” με μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Το "Hold Tight" αφηγείται την ιστορία για κάποιους κατοίκους μιας γειτονιάς στα προάστια της Βαρσοβίας, των οποίων η ειδυλλιακή ζωή τελειώνει ξαφνικά ο έφηβος Adam εξαφανίζεται. Οι γονείς του βρίσκουν απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν ήθελαν ποτέ να κάνουν.