The Hand of God: Έρχεται στο Netflix το ιταλικό φιλμ με βλέψεις για Όσκαρ!

Δείτε το trailer από τη νέα ταινία του Netflix «The Hand of God» - Ιταλική παραγωγή η οποία θα λάβει μέρος στα ερχόμενα Όσκαρ.

The Hand of God: Έρχεται στο Netflix το ιταλικό φιλμ με βλέψεις για Όσκαρ!

H δημοφιλής πλατφόρμα περιεχομένου Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο πλήρες trailer της νέας ταινίας που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος με Όσκαρ Paolo Sorrentino (La Grande Bellezza), έχει τίτλο “Το Χέρι του Θεού” (The Hand of God) και αποτελεί την ιταλική συμμετοχή για την κατηγορία Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας για τα 94α ‘Οσκαρ.

Η νέα δραματική ταινία του Sorrentino είναι η πιο προσωπική του δημιουργία ως τώρα, καθώς μεταξύ άλλων ο ίδιος επέστρεψε στη γενέτειρά του Νάπολη, με σκοπό να αφηγηθεί μια ιστορία που σχετίζεται με τις αξίες της οικογένειας, με το σινεμά, την αγάπη, την απώλεια και, φυσικά, το ποδόσφαιρο, όπως μαρτυρά και ο τίτλος.

Πρωταγωνιστής είναι ο Filippo Scotti, που υποδύεται ένα νεαρό αγόρι, τον Fabietto, ενώ στην ταινία εμφανίζεται και ο αγαπημένος συνεργάτης του Sorrentino, Toni Servillo (La Grande Bellezza). Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer της ταινίας. Έρχεται στο Netflix στις 15 Δεκεμβρίου.

Πηγή: the dailyowl