Ταινίες στην τηλεόραση (9/11): «Κριντ 2», «Τζακ Ράιαν: Η πρώτη αποστολή», «Κορίτσια για φίλημα»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (9/11). 

Ταινίες στην τηλεόραση (9/11): «Κριντ 2», «Τζακ Ράιαν: Η πρώτη αποστολή», «Κορίτσια για φίλημα»

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Τζακ Ράιαν: Η πρώτη αποστολή». Ο Τζακ Ράιαν, απόστρατος πεζοναύτης, εργάζεται πλέον ως οικονομικός αναλυτής. Κάποια στιγμή ανακαλύπτει ότι o ρωσικής καταγωγής συνεργάτης της εταιρείας όπου εργάζεται σχεδιάζει την οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ μέσω τρομοκρατικής επίθεσης, συνδυάζοντας τη διεθνή τρομοκρατία με τα ριψοκίνδυνα κόλπα στο παγκόσμιο χρηματιστήριο.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 105 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα

Παίζουν: Κρις Πάιν, Κίρα Νάιτλι, Κέβιν Κόστνερ, Κένεθ Μπράνα

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Κριντ 2». Κάτω από την επίβλεψη του Ρόκυ Μπαλμπόα, ο Άδωνις Τζόνσον, γιος του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών, Απόλλο Κριντ, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει πάνω στο ρινγκ τον Βίκτωρ Ντράγκο, γιο του Ιβάν Ντράγκο, όπως έκανε ο πατέρας του στο παρελθόν. Αυτή τη φορά όμως, η ήττα δεν επιτρέπεται.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 118 λεπτά

Παίζουν: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Σιλβέστερ Σταλόνε, Τέσα Τόμσον, Γουντ Χάρρις, Ντολφ Λούντγκρεν

Σκηνοθεσία: Στίβεν Κέιπλ Τζ.

Στις 22:30 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Κορίτσια για φίλημα». Η Ρένα, διευθύντρια ελληνικού τουριστικού γραφείου, στη Νέα Υόρκη, έρχεται στην Ελλάδα μαζί με την ανιψιά της Τζένη. Στο μεταξύ, το μουσικό συγκρότημα του Κώστα, με τη βοήθεια της Μάρθας κατορθώνει να εισχωρήσει σε κάποιο Κινηματογραφικό Στούντιο για τη λήψη δοκιμαστικών, από όπου όμως τους διώχνουν, αφού αποτυγχάνουν παταγωδώς.

Ο αδελφός της Ρένας της ζητά να συναντηθεί μ’ έναν επιχειρηματία, τον κ. Ράμογλου, σαν απεσταλμένη τραστ κεφαλαιούχων, για χρηματοδότηση μιας δικιάς του επιχείρησης. Έτσι φεύγουν για τη Ρόδο, όπου έχει καθοριστεί το ραντεβού. Εκεί καταφθάνει και η συντροφιά του Κώστα με το κότερο του Ανδρέα.

Οι δύο φίλοι, στη θέα της όμορφης Τζένης, γίνονται δύο παθιασμένοι υποψήφιοι αντεραστές και καθένας με τον τρόπο του προσπαθεί να την κατακτήσει. Ο Ανδρέας, για να μην αποδοθεί η μελλοντική του επιτυχία-όπως νομίζει- στη μεγάλη του περιουσία και το όνομα του πατέρα του, προτείνει στον Κώστα να ανταλλάξουν τα ονόματα τους.

Έτος: 1965

Διάρκεια: 104 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Ζωή Λάσκαρη, Ρένα Βλαχοπούλου, Μάρθα Καραγιάννη, Χλόη Λιάσκου, Ανδρέας Ντούζος, Γιάννης Βογιατζής, Αλέκος Τζανετάκος, Κώστας Βουτσάς, Περικλής Χριστοφορίδης, Γ. Γαβριηλίδης.