Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-Σλόβαν: Ώρες, κανάλια, ποιοι περιγράφουν, πρόγραμμα Europa, Conference

Τηλεοπτικός οδηγός για τους αγώνες Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι ώρες, τα κανάλια, ποιοι περιγράφουν, Pre Game, Post Game και το τηλεοπτικό πρόγραμμα του UEFA Europa League και του UEFA Europa Conference League.

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-Σλόβαν: Ώρες, κανάλια, ποιοι περιγράφουν, πρόγραμμα Europa, Conference

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ συνεχίζουν την πορεία τους στην Ευρώπη, με τις νέες τους αναμετρήσεις σε UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League, αντίστοιχα, να έχουν αποκλειστικό προορισμό την COSMOTE TV. Μέσα από τις ειδικές εκπομπές των καναλιών COSMOTE SPORT οι φαν του ποδοσφαίρου θα έχουν στη διάθεσή τους ολοκληρωμένη ενημέρωση για το παρασκήνιο και τις λεπτομέρειες από τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε, την Πέμπτη 30/9 στις 19.45 (COSMOTE SPORT 3HD). Την ίδια μέρα στις 22.00 το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων θα μεταφερθεί στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Σλόβαν Μπρατισλάβας (COSMOTE SPORT 2HD) για την 2η αγωνιστική των ομίλων της νεοσύστατης διοργάνωσης UEFA Europa Conference League. Εκτός από τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων, οι ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν στη διάθεσή τους, αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, τις αναμετρήσεις των δύο διοργανώσεων της UEFA, που διεξάγονται την Πέμπτη 30/9.

Πλούσια κάλυψη μέσα από τις ειδικές εκπομπές των καναλιών COSMOTE SPORT

Ενόψει των ματς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, τα κανάλια COSMOTE SPORT έχουν ετοιμάσει πλούσια κάλυψη, που περιλαμβάνει δημοσιογραφική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη και την Τούμπα, εκπομπές, ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ.

Αναλυτικότερα, στην Κωνσταντινούπολη θα «συνοδεύσουν» τον Ολυμπιακό οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Γιώργος Θαναηλάκης για να μεταφέρουν μέσω live συνδέσεων όλο το ρεπορτάζ του ματς και να εξασφαλίσουν για τους συνδρομητές της COSMOTE TV αποκλειστικές δηλώσεις προπονητών και παικτών. Μετά το σφύριγμα της λήξης, η ειδική εκπομπή «Post Game Show» (21.45, COSMOTE SPORT 3HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο θα παρουσιάσει τα highlights και όλο το παρασκήνιο του αγώνα.

Στην Τούμπα θα βρίσκονται για το ματς του «Δικεφάλου του Βορρά» ο Μιχάλης Μελισσίδης και ο Κώστας Γκουντούλας. Πριν από τη σέντρα του αγώνα, που θα γίνει σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου, η ειδική εκπομπή «Pre Game Show» (21.00, COSMOTE SPORT 2HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV) με τον Κώστα Ψάρρα θα μας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης.

European Football Show

Πριν και μετά τους αγώνες των UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League η εκπομπή «European Football Show» θα προσφέρει πλήρη παρουσίαση και ψηφιακή ανάλυση των αναμετρήσεων και τα highlights της ημέρας (Πέμπτη 30/9, 18.00, COSMOTE SPORT 1HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV - Παρασκευή 1/10, 00.00, COSMOTE SPORT 1HD). Παράλληλα, μέσα από την εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» (19.45 & 22.00, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Τόλη Χριστοφοράκη, οι συνδρομητές θα απολαμβάνουν λεπτό προς λεπτό ενημέρωση, από όλα τα γήπεδα στα οποία διεξάγεται η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων των δύο διοργανώσεων.

Ακολουθεί το πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 30/9:

UEFA Europa League

ΑΓΩΝΑΣΩΡΑΚΑΝΑΛΙΟΜΙΛΟΣ
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός19:45COSMOTE SPORT 3HD4ος
Αντβέρπ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης19:45COSMOTE SPORT 4HD4ος
Λέγκια Βαρσοβίας - Λέστερ19:45COSMOTE SPORT 5HD3ος
Νάπολι - Σπαρτάκ Μόσχας19:45COSMOTE SPORT 8HD3ος
Σέλτικ - Λεβερκούζεν19:45COSMOTE SPORT 4HD7ος
Γουέστ Χαμ - Ραπίντ Βιέννης22:00COSMOTE SPORT 5HD
COSMOTE SPORT 4K
8ος
Μαρσέιγ - Γαλατάσαραϊ22:00COSMOTE SPORT 8HD5ος

UEFA Europa Conference League

ΑΓΩΝΑΣΩΡΑΚΑΝΑΛΙΟΜΙΛΟΣ
Ζόρια - Ρόμα19:45COSMOTE SPORT 7HD3ος
Γάνδη - Ανόρθωση19:45COSMOTE SPORT 9HD2ος
ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας19:45COSMOTE SPORT 2HD6ος
Τότεναμ - Μούρα22:00COSMOTE SPORT 7HD7ος
Ομόνοια - Καραμπάγκ22:00COSMOTE SPORT 9HD8ος