ΑΝΤ1: Πήρε τη σειρά «42°C» - Έγκλημα στην Κέρκυρα, κάτω από τον ελληνικό ήλιο

Μετά το «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια που προβάλλεται ήδη από το Star, στην ελεύθερη τηλεόραση άλλη μια σειρά της Cosmote TV. Ο ANT1 πήρε τα δικαιώματα της σειράς «42°C». Με φόντο την Κέρκυρα και τους Χρήστο Λούλη, Κατερίνα Λέχου, Έμιλυ Κολιανδρή.

ΑΝΤ1: Πήρε τη σειρά «42°C» - Έγκλημα στην Κέρκυρα, κάτω από τον ελληνικό ήλιο

Μια ακόμα σειρά της Cosmote TV βρήκε στέγη στην ελεύθερη τηλεόραση. Μετά το «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια, το οποίο προβάλλεται ήδη από το Star, η σειρά «42°C», θα προβληθεί από τον ANT1, καθώς εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής.

Με φόντο την Κέρκυρα εκτυλίσσεται το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ «42°C» με τους Χρήστο Λούλη, Κατερίνα Λέχου, Έμιλυ Κολιανδρή, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Ναταλία Swift, Κώστα Νικούλι, κ.α.

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν εξ’ ολοκλήρου στην Κέρκυρα.

Η υπόθεση

Τον κύκλο των 8 επεισοδίων της σειράς «ανοίγει» ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Εκεί, έξι χρόνια μετα τον θάνατο της μητέρας της, επιστρέφει η Λέννα (Ναταλία Swift). Την ημέρα της άφιξής της, η έφηβη κοπέλα, έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα ένα τραγικό συμβάν. Στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, βρίσκεται νεκρή και η αδερφή της. Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Έγκλημα ή αυτοκτονία; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια, η Λένα θα ξανασυναντήσει τον εφηβικό της έρωτα, τον Νίκο (Κώστας Νικούλι). Επίσης, θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της και τις μνήμες που επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

Δημιουργός της σειράς είναι η Ναταλύ Δούκα, τη σκηνοθεσία του «42°C» υπογράφει ο βραβευμένος Γιώργος Παπαβασιλείου (Slave, Der Bergdoktor, The storm tide, Special Unit) και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη.

Οι ηθοποιοί

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται ο Χρήστος Λούλης (Βραβείο Χορν, Βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης) στον ρόλο του αστυνομικού, που προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, η Κατερίνα Λέχου και η Έμιλυ Κολιανδρή στους ρόλους των θείων της Λένας, που προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας, αλλά και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης (Κρατικό Βραβείο Ερμηνείας Α' Ανδρικού Ρόλου - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης), που υποδύεται τον πατέρα της Λένας και κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό. Στη σειρά, επίσης, πρωταγωνιστούν ο Theo Alexander (True Blood, Digger) και η Μπέτυ Αποστόλου.

Το καστ της σειράς «42°C» πλαισιώνει μία ομάδα νέων και ανερχόμενων Ελλήνων ηθοποιών, όπως η Ναταλία Swift, ο Κώστας Νικούλι, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Νικόλαος Ζεκίνογλου, η Μαριέλλη Μανουδάκη, η Σεμίραμις Αμπατζόγλου, η Στεφανία Σωτηροπούλου και η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.

Συντελεστές:

Παραγωγή: COSMOTE TV | Εκτέλεση Παραγωγής: Tanweer Productions | Creator/ Producer: Ναταλύ Δούκα | Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαβασιλείου | Σενάριο: Σέργιος Κωνσταντινίδης, Κάλλια Παπαδάκη | Production Designer: Μιχάλης Σαμιώτης | Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος | Ενδυματολόγος: Μαρία Καραπούλιου | Ηχοληψία: Πάνος Παπαδημητρίου | Μοντάζ: Πάνος Βουτσαράς | Line Producer: Φένια Κοσοβίτσα | Executive Producer: Διονύσης Σαμιώτης | Producer COSMOTE TV: Φαίη Τσιτσιπή