Από το κανάλι του Σαββίδη, στο Mega του Μαρινάκη και στη Nova που θέλει ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και... Open

Οι διαδρομές προσώπων που συνεργάστηκαν με το Open και βρέθηκαν από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη σε αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και στη NOVA. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ, αυτά του μασκετικού Ολυμπιακού και η επόμενη μέρα του Open.

Από το κανάλι του Σαββίδη, στο Mega του Μαρινάκη και στη Nova που θέλει ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και... Open

Τα πρόσωπα που συνεργάστηκαν εσχάτως με το Open έχουν ζήτηση. Από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τη Νίκη Λυμπεράκη, την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του καναλιού που έμεινε ελεύθερη.

Το δελτίο ειδήσεων του Mega που ξεκίνησε από το μηδέν στην κυριολεξία, δεν έχει ακόμη ενισχυθεί στο βαθμό που θα περίμενε κανείς, σε σχέση με το υπόλοιπο πρόγραμμα και την ψυχαγωγία.

Η Ράνια Τζίμα, η Κατερίνα Παναγοπούλου προερχόμενη από το Star, η Δώρα Αναγνωστοπούλου που παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1, και η Μαριλένα Γεραντώνη είναι σήμερα τα πρόσωπα των ειδήσεων του Mega. Κάπου θα πρέπει να χωρέσει και η Ν. Λυμπεράκη,δεν συμφωνείτε;

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, το πρόσωπο που καθόρισε την ΑΕΚ για σειρά ετών, έκανε τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση στο Open, επίσης. Και όπως συνέβη με την Κική Σιλβεστριάδου, την πρώην γενική διευθύντρια του καναλιού, συνεχίζει την καριέρα του στη Nova.

Και όλα αυτά, ενώ σε ένα άλλο επίπεδο εκκρεμεί η συζήτηση ανάμεσα σε BC Partners/ United Media για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ, αλλά και για την επόμενη μέρα του Open.

Οι μετακινήσεις αυτές δείχνουν πως υπάρχει ήδη ένα μικρό μονοπάτι, με πρόσωπα στα δύο δίκτυα.

Η Nova ετοιμάζεται για να αποκτήσει και τα δικαιώματα του Ολυμπιακού στην Α1 Μπάσκετ, ενώ έχει ξεκινήσει στην τηλεόραση και η διαφημιστική της καμπάνια για τη νέα σεζόν.

Πηγή: typologies.gr