Ταινίες στην τηλεόραση (31/8): «First kill», «Βασικά καλησπέρα σας», «Τζακ Ράιαν: Η πρώτη αποστολή»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (31/8).  

Ταινίες στην τηλεόραση (31/8): «First kill», «Βασικά καλησπέρα σας», «Τζακ Ράιαν: Η πρώτη αποστολή»

Στις 22:15 το Star θα προβάλει την ταινία «First kill». Σε μια προσπάθεια να επανασυνδεθεί με τον γιο του Ντάνι, ο Γουίλ, επιτυχημένος χρηματιστής της Γουόλ Στριτ, πηγαίνει με την οικογένεια του για διακοπές στο εξοχικό, όπου μεγάλωσε.

Ενώ πατέρας και γιος έχουν πάει για κυνήγι, η εκδρομή τους παίρνει μια θανάσιμη τροπή όταν γίνονται μάρτυρες της δολοφονίας ενός διεφθαρμένου αστυνομικού, μετά από μια αποτυχημένη ληστεία τράπεζας.

Ο Ντάνι πιάνεται όμηρος από τη συμμορία ενώ ο Γουίλ αναγκάζεται να εξαπατά τον αστυνομικό, που αναλαμβάνει την υπόθεση δολοφονίας, πασχίζοντας να βρει τα κλεμμένα χρήματα και να τα ανταλλάξει με τη ζωή του γιου του.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 92 λεπτά

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σ. Μίλερ

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Χέιντεν Κρίστενσεν, Γκετίν Άντονι, Μάγκι Αβίλα

Μία ώρα μετά ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Τζακ Ράιαν: Η πρώτη αποστολή». Ο Τζακ Ράιαν, απόστρατος πεζοναύτης, εργάζεται πλέον ως οικονομικός αναλυτής. Κάποια στιγμή ανακαλύπτει ότι o ρωσικής καταγωγής συνεργάτης της εταιρείας όπου εργάζεται σχεδιάζει την οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ μέσω τρομοκρατικής επίθεσης, συνδυάζοντας τη διεθνή τρομοκρατία με τα ριψοκίνδυνα κόλπα στο παγκόσμιο χρηματιστήριο.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 105 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα

Παίζουν: Κρις Πάιν, Κίρα Νάιτλι, Κέβιν Κόστνερ, Κένεθ Μπράνα

Στις 23:45 ο Alpha θα δείξει την ελληνική ταινία «Βασικά καλησπέρα σας». Δύο πειρατικοί ραδιοσταθμοί, εκ των οποίων ο ένας βάζει λαϊκά άσματα και ο άλλος ροκ μουσική, ανταγωνίζονται για την πρωτιά στην ακροαματικότητα.

Ο ανταγωνισμός γίνεται βαθμηδόν όλο και πιο σκληρός, αλλά ξάφνου τα πράγματα αλλάζουν ρότα καθώς ο μεγαλοδύναμος έρως παρεμβαίνει και κάνει το θαύμα του.

Έτος: 1982

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Πάνος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Γαρδέλης, Έφη Πίκουλα, Γιώργος Ρήγας, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Σοφία Αλιμπέρτη, Καίτη Φίνου.