Oι ταινίες της ημέρας (29/7): Borg vs. McEnroe: Όλα για τη Δόξα

Το Borg vs. McEnroe: Όλα για τη Δόξα, είναι η αθλητική ταινία που ξεχωρίζει στην ελληνική τηλεόραση, για την Πέμπτη (29/7). 

Oι ταινίες της ημέρας (29/7): Borg vs. McEnroe: Όλα για τη Δόξα

Borg vs. McEnroe: Όλα για τη Δόξα (ΕΡΤ2, 22:00)

Yπόθεση: Το 1980 ο Σουηδός τενίστας Μπιορν Μποργκ είναι επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης και μεγάλο φαβορί να κερδίσει το Γουίμπλετον για πέμπτη διαδοχική χρονιά. Η πίεση που νιώθει είναι αφόρητη, γνωρίζοντας πως απειλείται από το ανερχόμενο αουτσάιντερ, τον ατίθασο Αμερικανό Τζον ΜακΕνρό.

Η Μάχη των Φύλων (STAR, 22.00)
The Battle of the Sexes

Υπόθεση: Συναισθηματικά μπερδεμένη ως προς τη σεξουαλική της ταυτότητα και σε σύγκρουση με τους ισχυρούς του αμερικανικού τένις για τα οικονομικά δικαιώματα των αθλητριών, η 29χρονη Μπίλι Τζιν Κινγκ δέχεται το 1973 την πρόκληση του 55άρη πρώην πρωταθλητή Μπόμπι Ριγκς για ένα ματς πέντε σετ, το οποίο θα εξελιχτεί σε μια ιστορική «Μάχη των φύλων».

Υψηλά Εγκλήματα (ΟPEN, 21:00)
High Crimes

Υπόθεση: Μια επιτυχημένη δικηγόρος αγνοεί ότι ο άνδρας της συμμετείχε σε μυστικές στρατιωτικές αποστολές στο Σαλβαδόρ. Όταν ο τελευταίος κατηγορείται για σφαγές αμάχων, ζητά τη βοήθεια ενός έμπειρου στρατιωτικού δικηγόρου για να αποδείξουν την αθωότητά του στο στρατοδικείο. Είναι όμως ο άνδρας της αθώος;

Μαλένα (SKAI, 23:00)
Malena

Yπόθεση: Σε ένα σικελικό χωριό του 1942, ο 13χρονος Ρενάτο ερωτεύεται τη Μαλένα, χήρα ενός στρατιώτη, που η ομορφιά της προκαλεί τη ζήλια των γυναικών, αλλά και την κακεντρέχεια των ανικανοποίητων ανδρών.

Το Κάλεσμα (STAR, 00:40)
The Conjuring

Υπόθεση: Οι παραψυχολόγοι Εντ και Λορέιν Γουόρεν βοηθούν μια επταμελή οικογένεια να αντιμετωπίσει τα μεταφυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν στην απομονωμένη έπαυλή της και οφείλονται σε μια πανίσχυρη δαιμονική οντότητα.