Οι ταινίες της ημέρας (28/7): Έρχονται οι Εντιμότατοι Κλέφτες

Αυτές είναι οι ταινίες της ημέρας που ξεχωρίζουν στην ελληνική τηλεόραση, για την Τετάρτη 27 Ιουλίου. 

Οι ταινίες της ημέρας (28/7): Έρχονται οι Εντιμότατοι Κλέφτες

Εντιμότατοι Κλέφτες (STAR, 22:00)
King of Thieves

Αν κι έχει υποσχεθεί στη νεκρή γυναίκα του πως δεν θα ξαναπαρανομήσει, ο ηλικιωμένος πλέον Μπράιαν Ρίντερ δελεάζεται από την πρόταση ενός νεαρού υπαλλήλου τηλεπικοινωνιών και αποφασίζει να ληστέψει τις θυρίδες μιας τράπεζας, με τη βοήθεια τεσσάρων βετεράνων συνεργατών του.

Ήρεμο Πάθος (ΕΡΤ-2, 22:00)
A Quiet Passion

Η ζωή της Αμερικανίδας ρομαντικής ποιήτριας Έμιλι Ντίκινσον, από τα σχολικά χρόνια μέχρι τη σταδιακή απόσυρσή της από τις κοινωνικές συναναστροφές και το θάνατό της χωρίς κανείς να έχει αναγνωρίσει το έργο της.

Fun With Dick and Jane (ANT-1, 23:00)

Ο Ντικ και η Τζέιν ζουν μια άνετη, πολυτελή ζωή, αλλά ο κόσμος τους καταρρέει όταν ο Ντικ χάνει τη δουλειά του. Οι λογαριασμοί τρέχουν και απελπισμένοι καταλήγουν σε ληστείες αλά Μπόνι και Κλάιντ.

Cruise (OPEN, 21:00)

Ο Τζίο, ένας Ιταλοαμερικανός γοητευτικός εργάτης από μια φτωχογειτονιά της Νέας Υόρκης των ‘80s που έχει πάθος για τα γρήγορα αυτοκίνητα και τις περιστασιακές σχέσεις, ερωτεύεται την Τζέσικα μια εντυπωσιακή κοπέλα εβραϊκής καταγωγής από το Λονγκ Άιλαντ. Ο Τζίο αισθάνεται έτοιμος να γυρίσει το τιμόνι της ζωής του μαζί της, όμως η Τζέσικα δεν είναι σίγουρη ότι θέλει να τον ακολουθήσει.