Ταινίες στην τηλεόραση (22/7):«Όλα τα λεφτά του κόσμου», «Ψηλός, λιγνός και ψεύταρος», «Wall Street»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (22/7). 

Ταινίες στην τηλεόραση (22/7):«Όλα τα λεφτά του κόσμου», «Ψηλός, λιγνός και ψεύταρος», «Wall Street»

Στις 22:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Όλα τα λεφτά του κόσμου». Το 1973 στη Ρώμη, ο 16χρονος Τζον Πολ Γκέτι, εγγονός του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο, πέφτει θύμα απαγωγής από μαφιόζους.

Ο παππούς του όμως αρνείται πεισματικά να πληρώσει τα λύτρα, που απαιτούν οι απαγωγείς του. Η αφοσιωμένη μητέρα του Τζον αναλαμβάνει να πείσει τον δισεκατομμυριούχο παππού να αλλάξει γνώμη και να σώσει τον γιο της…

Έτος: 2017

Διάρκεια: 122 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ

Παίζουν: Μισέλ Γουΐλιαμς, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κρίστοφερ Πάλμερ, Ρομέν Ντουρίς, Τσάρλι Πάλμερ, Τίμοθι Χάτον, Μάρκο Λεονάρντι, Αντρέα Πιεντιμόντε

Στις 23:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Wall Street». Είκοσι τρία χρόνια μετά, ο Γκόρντον Γκέκο επιστρέφει ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που πέρασε στη φυλακή. Αποφυλακίζεται και επανέρχεται στο προσκήνιο και στον κόσμο στον οποίο κάποτε κυριαρχούσε.

Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει, όπως έχει αλλάξει κι ο ίδιος. Ο Γκέκο θα επιχειρήσει να προειδοποιήσει τις αγορές για την επικείμενη οικονομική κρίση. Παράλληλα, στην προσπάθειά του να αποκαταστήσει τη σχέση του με την κόρη του, βοηθάει το χρηματιστή σύζυγό της στη διαλεύκανση του θανάτου του μέντορά του.

Έτος: 2010

Διάρκεια: 127 λεπτά

Σκηνοθεσία: Όλιβερ Στόουν

Παίζουν: Μάικλ Ντάγκλας, Σία ΛαΜπεφ, Τζος Μπρόλιν, Κάρεϊ Μάλιγκαν

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Ψηλός, λιγνός και ψεύταρος». Ένας αδιόρθωτος ηδονοβλεψίας, ο Σίμος, εργάζεται σε ένα ξενοδοχείο σαν γκρουμ. Μια συμμορία διαρρηκτών έχει βάλει στο μάτι το χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου. Τα μέλη της συμμορίας– πέντε τον αριθμό και πολύ ωραίες γυναίκες– εγκαθίστανται στο ξενοδοχείο, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για τη διάρρηξη.

Παράλληλα, η κόρη του ξενοδόχου, η Μυρτώ, βλέποντας ότι το ξενοδοχείο δεν πάει καλά οικονομικά, και πιστεύοντας ότι κάποιοι σαμποτάρουν την επιχείρηση, παριστάνει τη ρεσεψιονίστ, με σκοπό να μάθει εκ των ένδον τι ακριβώς συμβαίνει. Το πάθος του Σίμου τον κάνει κοινωνό των σχεδίων της συμμορίας των πέντε γυναικών, με αποτέλεσμα αφενός να ματαιώσει τη διάρρηξη και αφετέρου να κερδίσει το χέρι της Μυρτώς, η οποία στο μεταξύ τον έχει ερωτευτεί.

Έτος: 1985

Διάρκεια: 89 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Χαρτοματζίδης

Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Ανδρέας Ντούζος, Σπύρος Καλογήρου.