Ταινίες στην τηλεόραση (30/6): «Η συμμορία του τυφώνα», «Get rich or die tryin», «Σε αντίθετο ρεύμα»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τετάρτη (30/6). 

Ταινίες στην τηλεόραση (30/6): «Η συμμορία του τυφώνα», «Get rich or die tryin», «Σε αντίθετο ρεύμα»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Η συμμορία του τυφώνα». Μια συμμορία αδίστακτων εγκληματιών επιχειρούν μία τεράστια ληστεία στο Νομισματοκοπείο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ενώ ένας καταστροφικός τυφώνας πλησιάζει απειλητικά τις εγκαταστάσεις του.

Καθώς οι κάτοικοι εγκαταλείπουν την περιοχή, δύο αδέλφια, που γνωρίζουν καλά τα ακραία καιρικά φαινόμενα και μια κυβερνητική πράκτορας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τους αποτρέψουν.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρομπ Κοέν

Παίζουν: Τόμπι Κέμπελ, Μάγκι Γκρέις, Ράιαν Κβάντεν, Ραλφ Ίνεσον, Μπεν Κρος

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Σε αντίθετο ρεύμα». Ένας νέος δικηγόρος και ένας επιχειρηματίας αναγκάζονται να γνωριστούν καλύτερα, έπειτα από ένα μικρό αυτοκινητικό ατύχημα. Όμως, ο αρχικός εκνευρισμός τους, που αρχικά φαίνεται ότι θα επιλυθεί με τον συνήθη τρόπο σε αυτές τις περιπτώσεις, αποκτά στη συνέχεια άλλες διαστάσεις που κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει.

Έτος: 2002

Διάρκεια: 91 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρότζερ Μίτσελ

Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τόνι Κολέτ, Σίντνεϊ Πόλακ, Ουίλιαμ Χαρτ.

Αμέσως μετά το ίδιο κανάλια θα προβάλει την ταινία «Get rich or die tryin». Έπειτα από μια ένοπλη συμπλοκή στην οποία κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του, ο Μάρκους Γκριρ, γνωστός ως "50 Cent", ανακαλεί μνήμες της προσωπικής του διαδρομής, από τα παιδικά του χρόνια ως ορφανό παιδί στους κακόφημους δρόμους του Μπρονξ και τη σχέση του με το εμπόριο ναρκωτικών, μέχρι τη συνεργασία του με έναν πρώην κατάδικο που του άνοιξε το δρόμο στην παγκόσμια επιτυχία του ως ράπερ.

Έτος: 2005

Διάρκεια: 109 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζιμ Σέρινταν.

Παίζουν: 50 Cent, Τέρενς Χάουαρντ, Τζόι Μπράιαντ, Βαϊόλα Ντέιβις.