Κουτσόπουλος: Στην πρεμιέρα της συντρόφου του θα άκουγε Πανιώνιο - Γιατί δεν μιλούσε στον Κοντιζά

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για την μαγειρική, τον Πανιώνιο και τη σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου. Γιατί στην πρεμιέρα της θα του έλεγαν «ησυχάστε κύριε, τι κάνετε;».  Ο Σωτήρης Κοντιζάς εξήγησε γιατί «δικαίως έκανε έναν μήνα να μου μιλήσει».

Κουτσόπουλος: Στην πρεμιέρα της συντρόφου του θα άκουγε Πανιώνιο - Γιατί δεν μιλούσε στον Κοντιζά

Το βράδυ της Παρασκευής (25/6), καλεσμένος στην εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση στην ΕΡΤ1 βρέθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Σύγκρουση τρένων, 34 νεκροί στο Δερβένι, αιμομιξία και ένας φόνος

Μίλησε για μουσική, ραδιόφωνο, μαγειρική, τον Πανιώνιο και την οικογένειά του. «Είχα την τύχη να πηγαίνω σε ένα μικρό σχολείο ακριβώς δίπλα από το σπίτι μου. Είχα εξαιρετικούς καθηγητές. Όταν κάναμε κοπάνα πηγαίναμε στο μπιλιαρδάδικο ακριβώς δίπλα και εκεί έρχονταν και δύο καθηγητές μας. Η μαγειρική ήρθε εντελώς τυχαία στη ζωή μου. Βρέθηκα με έναν φίλο που σπούδαζε μαγειρική και είπα να πάω να δω. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Μαγείρευα πολύ στο σπίτι αλλά απλά πράγματα. Κάποια στιγμή συνεργάστηκα με τον Γιάννη Λουκάκο, τον οποίο αγαπώ πολύ και με είχε βοηθήσει υπερβολικά».

«Αυτό το 16 ώρες τη μέρα...»

Μίλησε επίσης για τις δυσκολίες στο Λονδίνο: «Το κομβικό σημείο για εμένα ήταν η γνωριμία με τον Γιάννη. Μετά με όλη την οπτική που είχε και μας γνώριζε με κόσμο και μας έδινε βιβλία μου έδωσε την αφορμή και πήγα στο Λονδίνο και την Ισπανία. Ήταν δύσκολα στο Λονδίνο και οικονομικά. Ήταν εξαιρετικά γιατί μάθαινες πολλά πράγματα αλλά αυτό το 16 ώρες τη μέρα παρέμενε δύσκολο. Εκεί δεν είχα που να μείνω και είχαμε γνωρίσει κάτι παιδιά στις Σπέτσες, δύο αδέρφια που μου είχαν παραχωρήσει το ένα τους δωμάτιο για να μένω. Ήταν μία ώρα και μακριά από το μαγαζί και το έκανα κάθε μέρα. Τότε ήμουν στον Ράμσεϊ, εκεί δεν επιτρέπονταν τα λάθη. Συγκέντρωνε παιδιά από όλο τον κόσμο και ο σεφ Άθερτον τα διαχειρίζονταν όλα ώστε να δουλεύουν όλοι και να βγάζουν αποτέλεσμα. Υπήρχε η κουλτούρα που θέλει τις κουζίνες να είναι στρατός. Εμένα είναι πολύ διαφορετική η συνθήκη που ονειρεύομαι και θέλω. Θέλω να έχω έναν χώρο που να περνάνε όλοι καλά. Έχω περάσει και από το στάδιο που πρέπει να είναι στρατόπεδο και που με ένταση πρέπει να διορθώνεις τα πράγματα, αλλά κατάλαβα ότι δεν μπορείς να έχεις χαρούμενους ανθρώπους δίπλα σου. Το τι έχουμε κάνει εμείς δεν αφορά κανέναν».

Το βαρετό ραντεβού με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου αποκάλυψε πώς «Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα "1000 περιστέρια" είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει».

Πρεμιέρα ή Πανιώνιος;

Στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τέθηκε το δίλημμα «πρεμιέρα της Χρύσας Μιχαλοπούλου ή σημαντικός αγώνας του Πανιώνιου». Όπως είπε θα πήγαινε στην πρεμιέρα, αλλά θα άκουγε τον Πανιώνιο στο ραδιόφωνο: «Σε κανα γκολ μπορεί να πεταγόμουν πάνω στην μέση της παράστασης και θα μου έλεγαν "ησυχάστε κύριε, τι κάνετε;"».
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ρωτήθηκε για το που θα πήγαινε ο σύντροφός της αν έπρεπε να διαλέξει μεταξύ της πρεμιέρα της και ενός σημαντικού αγώνα του Πανιώνιου. «Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε κάτι καλά, να πεις τον πόνο σου», είπε χαρακτηριστικά.

Κοντιζάς: «Δικαίως έκανε έναν μήνα να μου μιλήσει»

Τέλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς, δήλωσε για τον φίλο του: «Είναι πεισματάρης, έχει υπομονή, περιμένει στη γωνία και στη ρίχνει. Τον γνώρισα πριν από πέντε χρόνια, την πρώτη φορά του MasterChef. Είχαμε κάνει και φωτογράφιση μαζί σε ένα περιοδικό, δεν είχαμε μιλήσει τότε. Μετριόφρων. Πριν από δύο χρόνια που τον είχαν ανακηρύξει sex symbol βγήκε και πανηγύριζε. Είναι τρομερά οργανωτικός. Θεωρούσα ότι εγώ είμαι οργανωμένος στην κουζίνα αλλά όταν μπήκα στη δική του είπα ότι είναι σε υψηλότερο επίπεδο. Έχει πάντα τη λύση με την εμπειρία του. Θυμάμαι την πρώτη σεζόν του MasterChef κάτι δεν έβγαινε και είχα αμφισβητήσει τη συνταγή που είχε φέρει. Δικαίως έκανε έναν μήνα να μου μιλήσει».

https://www.ertflix.gr/category/synenteyxeis/prosopika/

https://www.instagram.com/prosopika_elenak/

http://www.prosopikametinelenakatritsi.gr/