Άγριες Μέλισσες: Το φαινόμενο της φετινής σεζόν και ο... εργολάβος της χούντας

Οι «Άγριες Μέλισσες», ο θρίαμβος του ΑΝΤ1, το κλείσιμο του Β’ κύκλου με ρεκόρ τηλεθέασης και το Διαφάνι που θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες των σπιτιών του και οι ήρωές του θα ξετυλίξουν το νήμα της ζωής και του μύθου τους την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Άγριες Μέλισσες: Το φαινόμενο της φετινής σεζόν και ο... εργολάβος της χούντας

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το φαινόμενο και τις φετινής σεζόν. Με τα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν οι «Άγριες Μέλισσες», να δίνουν κάθε δικαίωμα στον ΑΝΤ1 να πανηγυρίζει.

Άγριες Μέλισσες: Ποιοι ήταν οι Άβαντες; Αιμοσταγείς, που ξύριζαν τα κεφάλια τους

Στο σχετικό δελτίο τύπου, το κανάλι αναφέρει:

Ένα σενάριο που προκάλεσε έντονα συναισθήματα με τη δυνατή πλοκή του. 151 επεισόδια που καθήλωσαν με τις καταιγιστικές εξελίξεις τους. 200 ηθοποιοί πρώτης γραμμής που απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές με τις συγκλονιστικές ερμηνείες τους. 70 διακεκριμένοι συντελεστές πίσω από τις κάμερες που έδωσαν στη μικρή οθόνη τη ματιά, την αισθητική και την ατμόσφαιρα του κινηματογράφου.

Οι «Άγριες Μέλισσες», που με το πρώτο τους πέταγμα άλλαξαν το τηλεοπτικό τοπίο, έκλεισαν χθες τον Β’ κύκλο τους με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης, από την πρώτη ημέρα προβολής τους, με 40,4%, στο δυναμικό κοινό 18-54 και 28,6 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Στις γυναίκες, η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο, αγγίζοντας σε επιμέρους κοινό ποσοστό 66,2% (Γ18-24), ενώ και στους άνδρες η δυναμική της σειράς ήταν εντυπωσιακή, φτάνοντας το 37,2% (Α25-44).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το χθεσινό επεισόδιο το παρακολούθησαν σχεδόν 2.000.000 τηλεθεατές, στο σύνολο του κοινού.

Άγριες Μέλισσες: Φινάλε με συγκίνηση στον β΄ κύκλο - Συγκλόνισε το κοινό ο θάνατος του Μιλτιάδη

Νο 1 σειρά και της φετινής σεζόν

Οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν η Νο 1 σειρά και της φετινής σεζόν. Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 συζητήθηκε, για άλλη μια χρονιά, όσο καμία άλλη και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, διαγράφοντας μια εντυπωσιακή πορεία προς την κορυφή της τηλεθέασης. Από το πρώτο έως το τελευταίο επεισόδιο του Β’ κύκλου, οι επιδόσεις που κατέγραψε σε όλα τα κοινά ήταν ιδιαιτέρως υψηλές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, για το διάστημα 14.09.2020 έως και 03.06.2021, οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν πρώτες στη ζώνη προβολής τους, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο σεζόν 29,7%, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 10,1 μονάδες.

Τη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 παρακολουθούσαν σταθερά, στο σύνολο του κοινού κατά μέσο όρο, 1.626.602 τηλεθεατές.

Δυναμική στις γυναίκες

Η σειρά είχε μια ιδιαίτερη δυναμική στις γυναίκες, όπου σε επιμέρους κοινό σημείωσε συνολικό μερίδιο 39,9%, ενώ και στους άνδρες τα ποσοστά της κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα και άγγιξαν μέχρι και το 28,1%.

Το Διαφάνι θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες των σπιτιών του και οι ήρωές του θα ξετυλίξουν το νήμα της ζωής και του μύθου τους την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Άγριες Μέλισσες»
Γ’ κύκλος
Έρχεται…

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ως... εργολάβος της χούντας

Γεύση του τι θα δούμε στον Γ' κύκλο πείραμε καθώς έκανε την εμφάνισή του ο Αιμίλιος Χειλάκης, ως «Ακύλας Μεγαρίτης».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για το χαρακτήρα που θα υποδυθεί.

«Πήρα την απόφαση γιατί μπαίνω σε κάτι που είναι ωραίο, σε κάτι που έχει ένα μόχθο κι ένα βάσανο που φαίνεται. Θα κάνω τον παρακρατικό, ο οποίος μέσα από ένα καθεστώς αναλαμβάνει να έχει μεγάλα έργα, ο εργολάβος της χούντας που λέμε και ο οποίος θεωρεί ότι το μεγαλύτερο βάσανο του κόσμου είναι ο κομμουνισμός. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μπει στη Βουλή πριν από 10 χρόνια. Δεν θα κάνω τον κακό μπαμπούλα ή Δρακουμέλ, θα είμαι ένας κακός ο οποίος θα γεννήσει ερωτήσεις: γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι έτσι;», ανέφερε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Μου προτείνουν συχνά ρόλους κακών. Τυχερός είμαι που συμβαίνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.