Άγριες Μέλισσες: Φινάλε με συγκίνηση στον β΄ κύκλο - Συγκλόνισε το κοινό ο θάνατος του Μιλτιάδη

Ο θάνατος του Μιλτιάδη καθήλωσε το κοινό στο τελευταίο επεισόδιο του β΄ κύκλου των «Άγριων Μελισσών»

Άγριες Μέλισσες: Φινάλε με συγκίνηση στον β΄ κύκλο - Συγκλόνισε το κοινό ο θάνατος του Μιλτιάδη

Με ένα συγκινητικό φινάλε μάς αποχαιρέτησαν και για φέτος οι «Άγριες Μέλισσες». Ο θάνατος του αγαπημένου Μιλτιάδη συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό. Αφού έσωσε με ηρωισμό τις αδελφές Σταμίρη από τους άνδρες που έβαλε η Μυρσίνη για να τις σκοτώσουν, πήγε στο σπίτι των Σεβαστών και αντίκρισε την αδελφή του, Ανέτ νεκρή (πήρε δηλητήριο) στα χέρια του Δούκα.

Ο Μιλτιάδης ήταν έτοιμος να πυροβολήσει τον αδελφό του, Δούκα αλλά λύγισε και έφυγε. Κατευθύνθηκε στο μέρος που είχε βρει νεκρό τον γιο του, Γιάννο και βλέποντάς τον για άλλη μια φορά όραμα, ξεψύχησε, σκορπίζοντας θλίψη σε όλο το Διαφάνι, στον γιο του Λάμπρο και τη σύντροφό του, Βιολέτα.

Άλλο θάνατο τελικά δεν είχαμε στο τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν. Νικηφόρος και Κωνσταντής επέζησαν από τη φωτιά, ενώ δεν έβαλαν τέλος στη ζωή τους Δούκας, Μυρσίνης και Μελέτης. Μέσα στη μαυρίλα, είχαμε και μια ευχάριστη στιγμή, με τον γάμο του Άγγελου και της Σοφούλας, ενώ στο φινάλε είχαμε τα συγκινητικά λόγια αγάπης του Λάμπρου και της Ελένης.

Οι αγαπημένοι ήρωες του κοινού δεν λένε οριστικό «αντίο», αφού ως γνωστόν οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά, με καινούρια πρόσωπα και σε άλλη εποχή (τα χρόνια της χούντας).

Ανυπομονούμε ήδη!