Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά γι' αυτόν που δεν πήγε στην εκπομπή: «Πολύ τον ήθελα. Μεγάλη απώλεια»

«Του είπα κιόλας πως εάν έρθει να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μετά θα μπορούσα να την σταματήσω», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Για ποιον καλεσμένο είπε «είναι ποταμός».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά γι' αυτόν που δεν πήγε στην εκπομπή: «Πολύ τον ήθελα. Μεγάλη απώλεια»

Καλεσμένος στην νέα εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη «Δε Γκρανμάδερ» στο Open ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Μεταξύ άλλων μίλησε και για το τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Αναφέρθηκε στους καλεσμένους που θα ήθελε να φιλοξενήσει στην εκπομπή του.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Γιατί δεν συμπαθούσε τον Γιάννη Μπέζο

«Έλληνες απανταχού, νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το Στην υγειά μας ρε παιδιά να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη. Ένας καλεσμένος που ήθελα πολύ στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», και δεν ήρθε, είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος. Πολύ τον ήθελα. Του είπα κιόλας πως εάν έρθει να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μετά θα μπορούσα να την σταματήσω, αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος και το σέβομαι φυσικά. Σέβομαι όποιον δεν θέλει να έρθει γιατί καταλαβαίνω τη δυσκολία του να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Εγώ δηλαδή δεν μπορώ καθόλου να με φωνάζουν στην τηλεόραση. Τους νιώθω τους ανθρώπους. Το θεωρώ όμως μεγάλη απώλεια.

«Στην Υγειά μας ρε παιδιά»: Ανακοινώθηκε το τέλος - Οι 11 καλλιτέχνες... απωθημένο του Παπαδόπουλου

Επειδή έχω την παραξενιά ότι δεν θέλω να κάνω αφιέρωμα σε έναν άνθρωπο που είναι δέκα χιλιόμετρα παρακάτω, με βίντεο, θέλω να είναι εκεί. Δεν μπορώ να κάνω αφιέρωμα και να είναι ο Σταύρος στο σπίτι του και να βλέπει την εκπομπή. Θέλω να είναι παρών. Ο Μίκης Θεοδωράκης ήρθε τρεις φορές και ίσως στην πρώτη εκπομπή μαζί του δεν πίστευα αυτό που μου συμβαίνει. Πήγαινα στο σπίτι του, μίλαγε με τις ώρες και είναι ποταμός ο Μίκης. Πολλά από όσα άκουσα δεν προβλήθηκαν στην εκπομπή γιατί τι να πρωτοχωρέσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα: