Ταινίες στην τηλεόραση (20/4): «Νύφες σε πόλεμο», «Διασταυρούμενα πυρά», «Νομοταγής πολίτης»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (20/4).

Ταινίες στην τηλεόραση (20/4): «Νύφες σε πόλεμο», «Διασταυρούμενα πυρά», «Νομοταγής πολίτης»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Νύφες σε πόλεμο». Η Λιβ και η Έμα, φίλες καρδιακές, αποφασίζουν να παντρευτούν στο ξενοδοχείο «Πλάζα», αλλά από λάθος οι γάμοι τους κανονίζονται για την ίδια μέρα και ώρα. Η επόμενη ελεύθερη ημερομηνία είναι σε τρία χρόνια, καμιά δεν υποχωρεί κι ένας ανελέητος πόλεμος ξεκινά.

Έτος: 2008

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γκάρι Γουίνικ

Παίζουν: Κέιτ Χάντσον, Αν Χαθαγουέι, Κρις Πρατ, Κάντις Μπέργκεν

Δύο ώρες μετά το ίδιο κανάλι θα δείξει την ταινία «Διασταυρούμενα πυρά». Ο γιος ενός δολοφονημένου αστυνόμου, ο Μάλο, κατατάσσεται στην αστυνομία μαζί με δύο φίλους του.

Μετά την εκπαίδευσή του, βρίσκεται υπό την προστασία του πρώην συνεργάτη του πατέρα του, του Βικ Σαρκόνε, ο οποίος διευθύνει μια ομάδα σκληροτράχηλων αστυνομικών.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 96 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζέσι Τερέρο

Παίζουν: Μπο Γκάρετ, Φόρεστ Γουίτακερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ράιαν Ο'Ναν, Φίφτι Σεντ

Την ίδια ώρα o Αlpha θα προβάλει την ταινία «Νομοταγής πολίτης». Ο Κλάιντ Σέλτον, ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, θα βρεθεί στη δραματική θέση να χάσει τη σύζυγο και την κόρη του από άγρια δολοφονία κατά τη διάρκεια μιας ληστείας στο σπίτι τους. Όταν οι δολοφόνοι συλλαμβάνονται, την υπόθεση αναλαμβάνει ο Νικ Ράις, ένας ματαιόδοξος εισαγγελέας της Φιλαδέλφειας.

Κάποιοι άστοχοι χειρισμοί στην υπόθεση, όμως, θα οδηγήσουν τον Σέλτον να θεωρήσει ότι αδικείται και να πάρει ο ίδιος τη δικαιοσύνη στα χέρια του, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τον Νικ. Όταν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου, ο φόβος κυριεύει την Φιλαδέλφεια καθώς οι στόχοι του Σέλτον δολοφονούνται άγρια ο ένας μετά τον άλλο και οι αρχές είναι ανίκανες να τον σταματήσουν.

Μόνο ο Νικ μπορεί να βάλει τέλος σε όλο αυτό, αλλά για να το κάνει πρέπει να σκεφτεί πιο γρήγορα από τον πανέξυπνο αντίπαλό του. Καθώς η δική του πλέον οικογένεια βρίσκεται στο στόχαστρο του Σέλτον, ο Νικ παλεύει με το χρόνο έχοντας απέναντί του έναν δύσκολο αντίπαλο που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από αυτόν.

Έτος: 2009

Διάρκεια: 98 λεπτά

Σκηνοθεσία: Φ. Γκάρι Γκρέι

Παίζουν: Τζέιμι Φοξ, Τζέραρντ Μπάτλερ, Μπρους ΜκΓκιλ, Κολμ Μίνεϊ, Ρετζάινα Χολ, Λέσλι Μπιμπ, Μάικλ Ίρμπι, Βαϊόλα Ντέιβις.