Ταινίες στην τηλεόραση (27/3): Οικογένεια Μίλερ, Ο θησαυρός του μακαρίτη, Πάντσι ο σκύλος

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (27/3).

Ταινίες στην τηλεόραση (27/3): Οικογένεια Μίλερ, Ο θησαυρός του μακαρίτη, Πάντσι ο σκύλος

Στις 20:00 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Ο θησαυρός του μακαρίτη». Η ανέγερση πολυκατοικιών στην Αθήνα έχει δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα σε εκείνους που ενοικιάζουν δωμάτια σε παλιά σπίτια.

Έτσι θεία και ανιψιά, βλέποντας να μένουν ξενοίκιαστα τα δωμάτια του σπιτιού που έχουν κληρονομήσει και που αποτελούν το μόνο τους εισόδημα, έχουν τη φαεινή ιδέα να γράψουν μερικές ψεύτικες διαθήκες του μακαρίτη συζύγου και θείου, στις οποίες αναφέρεται ότι υπάρχει ολόκληρος θησαυρός κρυμένος στο Κ…….. του σπιτιού.

Σ'αυτό το ‘Κ’ τελειώνει και η διαθήκη, την οποία, όπως υπονοείται δεν πρόφτασε να αποτελειώσει ο μακαρίτης. Βάζουν λοιπόν από μια τέτοια ‘διαθήκη’ μέσα σε παλιά βιβλία και τα πουλάνε στο βιβλιοπώλη της γειτονιάς τους.

Έτος: 1959

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σκηνοθεσία: Νίκος Τσιφόρος

Παίζουν: Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλης Αυλωνίτης, Νίκος Ρίζος, Ξένια Καλογεροπούλου, Στέφανος Ληναίος, Νίκος Φέρμας, Γιάννης Βογιατζής

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Πάντσι ο σκύλος». Σε αυτήν την αστεία και τρυφερή ταινία για όλη την οικογένεια, θα ακολουθήσουμε το σκυλάκι Pudsey, ο οποίος μοιάζει να απολαμβάνει τη μοναχική του ζωή, μέχρι που θα συναντήσει τα αδέρφια Μόλυ, Τζορτζ και Τόμμυ.

Μετά τον χαμό του πατέρα τους, η μητέρα τους θα αποφασίσει να μετακομίσουν στο ήρεμο χωριό του Χάφινγκτον για να κάνουν μια καινούρια αρχή και ο Pudsey θα αποφασίσει να τους ακολουθήσει, μη γνωρίζοντας ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νέο σπιτονοικοκύρη τους, τον κύριο Θορν, ο οποίος μισεί τους σκύλους!

Καθώς ο Pudsey αρχίζει να συνηθίζει τη ζωή με την οικογένεια και να συνειδητοποιεί όλα αυτά που του έλειπαν όταν ήταν μόνος, θα ανακαλύψει το σατανικό σχέδιο του Θορν να εξολοθρεύσει τόσο την οικογένεια όσο και ολόκληρο το χωριό.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 97 λεπτά

Σκηνοθεσία: Νικ Μουρ

Παίζουν: Ντέιβιντ Ουόλιαμς, Τζέσικα Χάινς, Τζον Σέσσιονς, Ολίβια Κόλμαν

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Οικογένεια Μίλερ». Ο Ντέιβιντ Μπερκ, ένας έμπορος μαριχουάνας, βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς του κλέβουν τα χρήματα αλλά και όλη την «πραμάτεια» με αποτέλεσμα να είναι χρεωμένος στον μεγαλοπρομηθευτή του, τον εκκεντρικό και επικίνδυνο, Μπραντ.

Για να καταφέρει να ξεχρεώσει και να μείνει ζωντανός, υπάρχει μόνο ένας τρόπος: πρέπει να φέρει λαθραία από το Μεξικό ένα μεγάλο φορτίο με εμπόρευμα. Για να τα καταφέρει έχει καταστρώσει το τέλειο σχέδιο.

Ποιος θα υποπτευθεί μια υποδειγματική οικογένεια; Έτσι, ο Ντέιβιντ επιστρατεύει μια σέξι, κυνική στρίπερ, μια πιτσιρίκα, που το έχει σκάσει από το σπίτι της και έναν νεαρό παρθένο, για να φτιάξει την οικογένεια Μίλερ!

Έτος: 2013

Διάρκεια: 101 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ

Παίζουν: Τζένιφερ Άνιστον, Τζέισον Σουντέικις, Εντ Χελμς, Έμα Ρόμπερτς.